Wish More Hotel Fitness & SPA’da yeni sezona fit başla

Wish More Hotel Fitness & SPA, yeni sezona dinç ve formda girmek isteyen misafirler için unutulmaz bir deneyim sunuyor.

17/10/2019 20:07
Wish More Hotel Fitness & SPA’da yeni sezona fit başla

2000 metrekarelik genişliği ile dikkat çeken Wish More Hotel Fitness & SPA, profesyonel eğitmenler eşliğinde sunulan birbirinden farklı aktivite seçeneklerine bu sezon “Hamile Pilatesi”ni de ekledi. 

Wish More Hotel Fitness & SPA, spor ve sağlığı keyfe dönüştürürken, doğu ve batı kültürlerinin sentezlendiği SPA merkezinde ise Hint baş masajından, aroma terapi masajına, Bali masajından aura mum masajına kadar birbirinden farklı masaj deneyimini misafirlerine sunuyor.

Wish More Hotel Fitness & SPA’da sağlıklı ve eğlenceli aktiviteler 

Sonbaharın başlamasıyla kent yaşamı yeniden hareketlendi. Yoğun iş temposu ve günlük hayatın hızına adapte olmak isteyenler ruhu dinlendirirken bedeni dengeleyen, enerjiyi artıran aktivitelere daha çok yöneldi.

Rahatlık ve lüksün mükemmel uyumunu yansıtan Wish More Hotel İstanbul ise, hem otel misafirlerine hem de otel dışından üyelere açık olan Wish More Hotel Fitness & SPA’da sunduğu sağlıklı ve eğlenceli aktivitelerle yeni sezona girerken dinamizm kazanmak isteyenlerin buluşma noktası halinde.

Misafirlerini enerjiyle dolduruyor 

Wish More Hotel İstanbul’un 2000 metrekarelik genişliği ve ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile misafirlerini ağırlayan fitness ve SPA kompleksi bu sezon, farklı kitlelere yönelik yepyeni spor rutinleri ve hizmetleriyle dikkat çekiyor.

Misafirlerini enerjiyle dolduran Wish More Hotel Fitness & SPA, son teknoloji ile donatılan ekipmanlara sahip fitness salonu ile sporseverlerin gözdesi.

Sağlıklı bir hamilelik için pilates

Profesyonel eğitmenler eşliğinde kişiye özel ve grup halinde egzersizlerin uygulanabildiği fitness merkezinde enerji dolu programlar ile motivasyonun hiç düşmeyeceği bir deneyim yaşatılıyor.

Sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmek ve bedenin enerjisini korumak isteyenler için Wish More Hotel İstanbul, yepyeni bir aktivite sunmaya başladı: “Hamile Pilatesi”

Kas esnekliğini artırarak bedeni güçlendiren, insanın yaşam kalitesini artıran pilates, vücut ve nefes kontrolü sağlamanın ayrı bir önem taşıdığı hamilelik için özel bir programla sunuluyor.

Wish More Hotel Fitness & SPA’da deneyimli eğitmenler gözetiminde spor

Hamilelikte her geçen gün karın bölgesinin büyümesi dolayısıyla bedenin ağırlık merkezi değişiyor ve belde daha fazla boşluk oluşarak bedenin dengesi bozulabiliyor. Pilates, bu dönemde vücut yapısı büyük bir dönüşümden geçen kadınların rahatlamaları ve yeniden dengelenmeleri için sağlıklı bir çözüm sunuyor.

Hamile Pilatesi yapan kadınlar hem hamilelik sürecini hem de doğum esnası ve sonrasını daha kolay geçiriyor. Hamilelere özel bu program, Wish More Hotel Fitness & SPA’nın deneyimli eğitmenlerinin gözetiminde gerçekleşiyor.

Ruhu ve bedeni arındıran hizmetler 

Wish More Hotel İstanbul’un fitness kompleksinde ayrıca jakuzi, sauna, Türk hamamı, buhar odası, masaj odaları ve geniş bir zumba salonu yer alıyor. Zumba, oryantal, crunch, total body, pilates matwork, pilates reformer, body balance, spinning, kick box,  fat burn ve yüzme dersleri gibi spor aktiviteleri, spor yapmayı, form tutmayı ve sağlık ritüellerini keyifli bir hale getiriyor.

Doğu ve batı prensiplerini uzlaştıran bütünsel bakım ritüelleriyle hizmet veren SPA merkezi ise yoğun iş temposundan ya da spordan sonra rahatlamak isteyen misafirler için keyif ve huzur dolu hizmetler sunuyor. Konusunda uzman yabancı masaj terapistlerinin görev yaptığı modern SPA merkezinin beş ayrı masaj odası bulunuyor.

Birbirinden zengin masaj terapileri 

SPA merkezinde ruhun ve bedenin ihtiyacı olan birbirinden zengin masaj terapileri arasında en aromatik ve rahatlatıcı masaj yağlarının kullanıldığı çift masajı Wish More Signature Bakım, iki terapistin senkronize çalıştığı Dört El Masajı,

Bitkisel Masaj, Volkanik Taş Masajı, Aura Mum Masajı, Lomi Lomi Masajı, Aromaterapi Masajı, Refleksoloji Masajı, Spor masajı, Antiselülit Masajı, Hint Baş Masajı, Oryantal Ayak Masajı ve Sırt Masajı bulunuyor.

Ozon sistemiyle gelen saflık

Beş yıldızlı otelin kapalı lüks yüzme havuzu, hem otelden hem de otel dışından gelen misafirleri ağırlayarak günün yorgunluğunu atmalarını sağlıyor. Wish More Hotel İstanbul, kapalı yüzme havuzuyla hem yaz hem de kış ayları boyunca yüzme sporundan vazgeçmeyenler için bir cazibe merkezi olmayı sürdürüyor.

Beş yıldızlı otelin ozon sistemi ile temizlenen yüzme havuzu spor yaparken sağlığına ve suyun temizliğine dikkat eden misafirleri gözeterek, hijyene verdiği önem ile farkını ortaya koyuyor.

Geleneksel Gelin Hamamı’nın vazgeçilmez adresi

Wish More Hotel Fitness & SPA’nın ayrıcalıklı hizmetlerinden bir diğeri ise, geleneksel gelin hamamı ritüelini modern dokunuşlar ve beş yıldızlı otel konforuyla birleştirerek sunması… Wish More Hotel İstanbul, düğün sezonunun yoğun olduğu bu dönemde Gelin Hamamı keyfini de fitness ve spa merkezinde yaşatıyor.

Hayatının en önemli anlarından birini yaşayacak olan gelinlere, konuklarıyla birlikte unutulmaz bir hamam sefası düzenleyen Wish More Hotel İstanbul, geline özel kese ve köpük masajı, eğlenceyi zirveye taşıyan müzik yayını gibi keyifli hizmetleriyle Gelin Hamamı’nı özel kılıyor.

Misafirlere özel jestlerin sunulduğu ritüeller

Misafirlere özel jestlerin de sunulduğu ritüelde konuklar, alanında uzman yabancı masaj terapistleri tarafından aromatik yağlarla uygulanan el ve ayak masajıyla rahatlayıp dinleniyorlar.

Wish More Hotel İstanbul’un Türk ve dünya mutfaklarının gözde lezzetlerini yaratıcı dokunuşlarla yeniden yorumlayan şefleri ise, hazırladıkları menülerle, tarih kokan bu ritüeli adeta bir lezzet şölenine dönüştürüyor.

Soğuk mezelerden sıcak kanepelere, sınırsız meşrubat ve meyve tabağından tatlı alternatiflerine kadar birçok lezzetin yer aldığı yemek menüsüyle birlikte çay-kahve ikramı ve soft içecekler de sunularak Gelin Hamamı aynı zamanda, unutulmaz bir lezzet deneyimine dönüşüyor. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.