Wish More Hotel'de hayallerdeki düğün

Wish More Hotel İstanbul, Nisan ayına kadar imzalanan düğün sözleşmelerinde eşsiz indirim fırsatları sunuyor.

15/04/2019 21:36
Wish More Hotel'de hayallerdeki düğün

Modern ve şık düğünlerin vazgeçilmez adresi Wish More Hotel İstanbul, dünya evine girmeyi planlayan çiftlere eşsiz fırsatlar sunarak adeta düğün hediyesi veriyor. Beş yıldızlı otel, 31 Nisan 2019 tarihine kadar imzalanan düğün sözleşmeleriyle, hafta içi yapılacak düğünler için %20, hafta sonunda gerçekleştirilecek düğün organizasyonlarında ise %10 oranında indirim sağlıyor.

Hafta içinde kına gecesi düzenlemek isteyen düğün sahiplerine %10 indirim fırsatı sunulurken düğünlerin geleneksel ritüeli gelin hamamı için de özel avantajlar sağlanıyor. Şık tasarımı, kolay ulaşılabilir lokasyonu ve beş yıldızlı konforu ile hayatlarının en önemli gününü rahatlık ve keyifle geçirmek isteyen çiftler tarafından düğün organizasyonları için özellikle tercih edilen Wish More Hotel İstanbul, çiftlerin hayallerindeki düğünü gerçekleştirebilmeleri adına kaçırılmaz avantajlar sunuyor.

Wish More Hotel İstanbul, 31 Nisan 2019 tarihine kadar imzalanan düğün sözleşmeleriyle, hafta içi yapılacak düğünler için %20, hafta sonunda gerçekleştirilecek düğün organizasyonları içinse %10 oranında indirim sağlıyor. Bu indirimler, Wish More Hotel İstanbul’un alışılagelmiş düğün mekânlarının ötesine geçen, modern mimarisiyle göz kamaştıran tüm salonları için geçerli.

Çiftlere özel eşsiz fırsatlar

Wish More Hotel İstanbul’un evlenmeyi planlayan çiftlere özel jestleri bu indirimlerle de bitmiyor. Beş yıldızlı otel, bu özel gün öncesinde hafta içinde kına gecesi düzenlemek isteyen düğün sahiplerine %10 indirim imkanı sağlarken, gelin hamamı organizasyonlarında da özel avantajlar sunarak birlikte gelecek kurmak isteyen çiftlere, unutulmaz bir düğün deneyimi yaşatıyor. Çiftlerin bu avantajlardan faydalanabilmeleri içinse 31 Nisan 2019 tarihine kadar düğün sözleşmelerini imzalamaları gerekiyor.

Hayalleri süsleyen kına gecesi

Wish More Hotel İstanbul, düzenlediği kına gecesi organizasyonları ile bu geleneği hem eğlenceli hem de daha da anlamlı kılıyor. Misafirler, rahatça hazırlanabilmeleri için kendilerine sunulan özel oda ile otele girdikleri andan itibaren kusursuz hizmetin tadını çıkarmaya başlıyor. İsteğe göre hazırlanmış ikramlara ve özel kına tabağına müziğin eşlik ettiği lüks otelde, dileyenler kadın garson ve kadın DJ de talep edebiliyor.

Gelin hamamı keyfe dönüşüyor 

Wish More Hotel İstanbul’un lüks ve modern Fitness & SPA merkezi, asırlardır süregelen bir gelenek olan gelin hamamını da çok özel anılarla dolu unutulmaz bir güne dönüştürüyor. 5 yıldızlı otel, evlilik hazırlığının yoğun temposundan uzaklaşmak, düğün öncesi stres atmak ve harika bir gün geçirmek için adeta biçilmiş kaftan olan tarih kokan bu ritüeli, kusursuz hizmetleriyle taçlandırıyor.

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.