Wish More Hotel 90’lar Partisi ile yaza veda etti

Wish More Hotel İstanbul, etkinlik alanında düzenlediği 90’lar Partisi ile yaza veda edip, yeni sezonu karşıladı.

20/09/2018 11:43
Wish More Hotel 90’lar Partisi ile yaza veda etti

Otelin iş ortakları, misafirleri ve basının katılımıyla gerçekleşen partide misafirler, DJ Akın İshakoğlu’nun 90’lar performansıyla dans edip keyifli saatler geçirdiler. Mükemmel konumu, kusursuz hizmetleri ve gelişmiş olanakları ile iş ya da tatil amaçlı seyahat eden misafirlerine, keyifli ve konforlu bir konaklama deneyimi sunan Wish More Hotel İstanbul, düzenlediği 90’lar Partisi ile yeni sezona merhaba dedi.

Acente sahipleri, yöneticileri, otelin iş ortaklığı yaptığı şirketlerin yetkilileri ve basının oluşturduğu yaklaşık 550 kişilik seçkin davetli grubu, Wish More Hotel İstanbul’un 90’lar konsepti ile dekore edilmiş terasında doyasıya eğlendiler. 

90’lar şarkıları eşliğinde eğlence 

DJ Akın İshakoğlu’nun 90’lar şarkılarından derlediği performansıyla beraber Latin perküsyon, elektrogitar ve kemanın coşkulu ritimlerini birleştiren orkestranın sunduğu müzik ziyafeti, misafirleri adeta 90’lar atmosferine geri götürdü. Canlı performans ve DJ Akın İshakoğlu’nun seçkileriyle eğlenen misafirler, partide sahne alan dans grubuyla birlikte 90’ların şarkı ve danslarına eşlik ederek keyifli saatler geçirdiler.

Gönülden servis yaklaşımı, kent kültürünü yansıtan hizmet özellikleri ve iş dünyasına özel yenilikçi uygulamaları ile öne çıkan Wish More Hotel İstanbul gece boyunca konuklarını, şeflerinin özel olarak hazırladığı ikramlarla ağırladı. Parti boyunca servis edilen meyve ve peynir çeşitleri, soğuk kanepeler, sıcak aperatifler, mini tatlılar ve farklı kokteyl seçenekleriyle misafirler tam bir ziyafet çekti.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.