VIP Turizm, 43'üncü yılına yeniliklerle giriyor...

VIP Turizm, 43’üncü yılına yeni internet sitesi ve yepyeni tur programları ile girmenin heyecanını, “The Tourist” filminin VIP gösterimi için düzenlediği bir gecede VIP dostları ile paylaştı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
VIP Turizm, 43'üncü yılına yeniliklerle giriyor...
7 kıtaya, 100 ülkeye 300 farklı tur programı ile ulaşan, sektörde “ilk”lerin temsilcisi olan VIP Turizm, yepyeni bir yıla yeniliklerle adım atıyor. VIP Turizm, 10 Aralık 2010 Cuma günü İstinyePark AFM Sinemaları’nda, başrollerini Angelina Jolie ve Johnny Depp’in paylaştığı “The Tourist” filmi için düzenlenen VIP gösteriminde, yeni yüzüyle yepyeni hizmetler sunacak olan www.vip.com.tr internet sitesinin tanıtımı gerçekleştirdi.



42 yıldır özellikle yurt dışı turlarında bir çok destinasyona öncülük eden ve daima “uzakları” hedefleyerek hizmet ağını 7 kıta 100 ülkeye genişleten VIP Turizm, bu gecede en yeni ve özel ürünlerinden birisi olan özel kayak tur programları “VIP SKILINE” programlarının da tanıtımını gerçekleştirdi. Komşu Bulgaristan’dan Amerika’nın en popüler kayak merkezi Aspen’e; klasik tur destinasyonları Fransa ve Avusturya’dan Akdeniz’in en yeni merkezi Madonna Di Camplio’yu kapsayan turların, her biri sınırsız eğlence ve adrenalin vaat ediyor.

Yeni bir yüze ve uygulamalara kavuşan  www.vip.com.tr adresinin tanıtımını yapan ve yeni tur programları hakkında bilgi veren VIP Turizm CEO’su Ceylan Pirinçcioğlu, özellikle 2010 yılında “Go Africa” konseptiyle önderlik ettikleri turlarda yüzlerce Türk turisti Afrika yolcusu yaptıklarını, vize uygulamaları kalkan ülkeler arasında özellikle Beyrut turlarının büyük talep gördüğünü belirtti. Amerika’da, özellikle Türkiye’yi ve civar ülkelerdeki turizm olanaklarını geliştirmek için çalışmalar yapan Ceylan Pirinçcioğlu, uzakları hedef alan öncü tur programlarına yenilerini ekleyerek devam edeceklerini söyledi. Yenilik ve ilklerde her zaman öncü olacaklarını sözlerine ekleyen Pirinçcioğlu, teknolojinin hızına yetişemeyen ve dünyadaki gelişmelere gözünü kapatan her sektörün yada firmanın kaybetmek bir yana yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kaldığının altını çizdi. Bir çok konuda gösterdikleri öncü rolü bu konuda da üstleneceklerini, yakında Twitter, Facebook, iPad ve iPhone uygulamalarıyla tüketicilerin karşısına çıkacaklarını sözlerine ekleyerek, teknoloji alanındaki gelişmelerin takipçisi olduğunu belirtti.

2011 yılında trend olacak turların tanıtımıyla süren toplantının ardından “The Tourist” filminin gösterimi ile gece son buldu.



Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.