Vella Beach Hotel de sağlık çalışanlarına kapıyı açtı

Antalya Alanya’da bulunan Vella Beach Hotel, sağlık çalışanlarının konaklaması için Sağlık Bakanlığı’na başvuruda bulundu.

28/03/2020 14:53
Vella Beach Hotel de sağlık çalışanlarına kapıyı açtı

Vella Beach Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Kahraman Kara, Sağlık Bakanlığı’na başvuru yazısında, “Öncelikle bu zorlu süreçte özverili ve takdire şayan bir şekilde çalışmanızdan dolayı, Türk milleti adına sizlere sonsuz teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz. İsteğimiz şudur ki, İnşallah o günleri yaşamayız ve bu durumu atlatırız. Fakat ihtiyaç ‘hasıl olması’ durumunda üzerimize düşen görevi yaparak Alanya’da bulunan 360 yataklı otelimizi hiç bir karşılık beklemeden devletimizin hizmetine vermekten mutluluk ve onur duyarız” dedi.

Vella Beach Hotel Genel Koordinatörü Berke Balıkçı yaptığı açıklamada ise, “Yönetim Kurulu Başkanımız Kahraman Kara bey'in aldığı karar doğrultusunda otelimizi hiçbir karşılık ve beklenti olmadan, devletimize tahsis etmek istedik. Sağlık Bakanlığımız ile gerekli yazışmaları yaptık. Bakanlığımız tarafından gelen cevap üzerine beklemeye karar verdik. Durum neyi gösterir bilemeyiz. Umarız dünya da ve güzel ülkemiz Türkiye’de bu durum en kısa zaman da sona erer” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.