Vali Yazıcı’dan ALTİD’e ziyaret

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. Vali ile görüşen Dahaoğlu, "Alanya ve ülke turizmimiz için yoğun tempo çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

11/08/2022 16:36
Vali Yazıcı’dan ALTİD’e ziyaret

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nde (ALTİD) konaklama sektörü profesyonellerini dinleyen Vali Yazıcı, sezonun gidişatıyla ilgili bilgiler aldı. Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer’in de katıldığı ziyaretle ilgili ALTİD ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, “Valimize turizm sezonunun gidişatı, önümüzdeki ayların rezervasyon durumu ve Alanya tanıtımı hakkında bilgiler verdik. ALTİD olarak devletimizin tüm kurumlarıyla dirsek temasındayız. Önemli oranda döviz girdisi sağlayan Alanya ve ülke turizmimiz için, yoğun tempo çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

‘ALANYA GÜVENİLİR TATİL BÖLGESİ’

Turistlerin güvenli coğrafyalarda tatil yapmayı tercih ettiğini söyleyen Dahaoğlu, “Huzur ve güvenliğin Kaymakamımız ve kendisine bağlı emniyet güçlerinin gayretiyle sağlanması Alanya turizminde başarıyı getiriyor. Bu anlamda Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer’e ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.