Uzakrota'nın Dublin Konferansı 22 Mayis’ta Croke Park Stadyumu’nda

Dublin'deki merakla beklenen Uzakrota Zirvesi, Avrupa turizm gruplarının geleceğini ve sektör için heyecan verici beklentileri keşfetmeye hazırlanıyor.

17/05/2023 14:25
Uzakrota'nın Dublin Konferansı 22 Mayis’ta Croke Park Stadyumu’nda

22 Mayıs 2023 'te ikonik Croke Park'ta gerçekleşecek Dublin'deki Uzakrota Zirvesi, Ingiltere ve Irlanda turizm sektörüne acilmak isteyen markalar icin en onemli etkinliklerden biri olarak goruluyor. Konferans, Türk Hava Yolları ve İrlanda Turizm Bakanligi destegi ile gerceklesecek etkinligin diger resmi sponsorlari arasinda Tourmania, Paximum, ITTN, Ejder Turizm, Dublin Convention Bureau, Amadeus, British Turks, Irlanda Haberleri, Tripadd, Ratespro, Dealroom, Rentnconnect, Wtatil, Turizm Gunlugu ve Turizm Haberleri.

Panel Tartışma 1: Büyük Avrupa Turizm Gruplarının Gelecek Yönü

USA Orientours'tan JOEBERT OPULENCIA'nın moderatörlüğünde gerçekleştirilen bu panel, Rough Guide'dan René Frey, Ejder Turizm'den Eda Sirkecibaba, Tour America'dan Mary McKenna, TURSAB'dan Orhan Sancar ve Cleartrip'ten Amit Taneja gibi saygın endüstri profesyonellerini bir araya getiriyor. Tartışma, büyük Avrupa turizm gruplarının gelecekteki stratejileri, yenilikleri ve özlemleri etrafında dönecek ve yönleri hakkında değerli bilgiler sağlayacaktır.

Panel 2: Dijital Ortaklıklarla Yeni Pazarlar Açmak

Tale Travel'dan Sabin Tarsoaga tarafından yönetilen bu panel, dijital ortaklıkların yeni pazarlara açılma potansiyelini keşfedecek. Tartışmaya Go Global Travel'dan Javier García Carabias, wbe.travel'den George Dumitru, Stripe'den James Lemon, Albatravel'den Luca Fenzo ve Midnightdeal'den Lukas Zirker katılacak. Panelistler, büyüme ve küresel erişim için yeni fırsatların kilidini açmak için dijital platformlardan yararlanma konusundaki deneyimlerini ve görüşlerini paylaşacaklar.

Panel Tartışması 3: Online Seyahat Dağıtımının Gücünü Ortaya Çıkarma

Bir endüstri uzmanı tarafından yönetilen bu panel, çevrimiçi seyahat dağıtımı alanına derinlemesine girecektir. Seyahat teknolojisi şirketlerinin ve dağıtım teknolojisi şirketlerinin katılımıyla, tartışma çevrimiçi seyahat dağıtımı ortamını şekillendiren en son trendlere, zorluklara ve yeniliklere ışık tutacak.

Panel 4: Giden Seyahat Pazarının Geleceğini Şekillendirmek

Wtatil.com'dan moderatör Cihan Saray'ın rehberliğinde, bu panel giden seyahatin geleceğini araştıracak. Nordic Tourism Collective'den Andy Fairburn, Travelzone'dan Barış Öztürk, SunExpress'ten Eray Mert, Costa Cruise'dan Alessandro Bottaro ve Fly Express'ten Murat Çalgay Çağman gibi endüstri liderleri, ortaya çıkan eğilimler, müşteri tercihleri ve giden seyahat pazarındaki başarı stratejileri hakkındaki görüşlerini paylaşacaklar.

Panel Tartışma 5: MICE Endüstrisinin Geleceğini Yönetmek

Hotel Planner'dan Joseph Blakeley tarafından yönetilen bu panel, MICE (Toplantılar, Teşvikler, Konferanslar ve Sergiler) endüstrisinin geleceğini ele alacak. Talma Travel'dan Iya Magen, GNTO'dan Eleni Skarveli, MeetingPackage'den Abbie Michaelson, Storied Collection'dan Eilidh Bennett ve Meetingbooker'dan Hubli'den Mark Nunan gibi uzmanlar bu dinamik sektördeki zorlukları ve fırsatları tartışacaklar. 

Panel Tartışma 6: Turların ve Faaliyetlerin Geleceğini Yönetmek

Fly Express'ten Calgay Çağman tarafından yönetilen bu panel, turların ve etkinliklerin geleceğini keşfedecek. Tourmania'dan İbrahim Yüksel, Rory's Travel Club'dan Rory King, Happy Tours'dan Fatih Senel ve Liverpool FC'den Tom Cassidy gibi değerli panelistler, turların ve etkinliklerin sürekli gelişen manzarasındaki uzmanlıklarını, içgörülerini ve yeniliklerini paylaşacaklar.

Panel Tartışma 7: Dünya Yeniden Bağlanırken Seyahat Rezervasyonunda Sırada Ne Var?

İskoçya için Traveltech'ten Joshua Ryan - Saha'nın yönettiği bu panel, pandemi sonrası bir dünyada seyahat rezervasyonunun geleceğine odaklanacak. Nezasa'dan Meredith Thomas, Expedia'dan Gary Farrington, Mozio'dan Raymond Habets, Tripadd'dan Edmundas Balčikonis ve Amadeus'tan Rob Golledge gibi panelistler, endüstrinin değişen küresel peyzajdaki evrimi hakkındaki bakış açılarını paylaşacaklar. Etkinliğe kaydolmak için lütfen Uzakrota.com/ireland23 adresini ziyaret edin ve bu prestijli zirvede yerinizi alın. Avrupa turizminin geleceğini şekillendirmenin ön saflarında yer alan endüstri liderleriyle değerli bilgiler edinme ve ağ kurma fırsatını kaçırmayın.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.