Ürdün, Türkiye’de turizm ofisi açıyor...

Ürdün Turizm Kurulu önemli bir pazar olarak gördüğü Türkiye’den pazar payını yükseltmek için tanıtım ofisi açma kararı aldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Ürdün, Türkiye’de turizm ofisi açıyor...

Ürdün, Arap Baharı ve Avrupa'daki ekonomik kriz nedeniyle bu ülkelerden gelen turistlerin azalması üzerine, potansiyeli yüksek olan Türkiye'de kuracağı ofis aracılığıyla Brezilya, Arjantin ve Avustralya'dan turist çekmeyi hedefliyor

Kurul, Arap Baharı ve Avrupa'daki ekonomik kriz nedeniyle bu ülkelerden ülkeye gelen turistlerin sayısının azalması üzerine turist potansiyeli yüksek olan Türkiye'de gelecek yıl açmayı hazırlandığı ofis aracılığıyla Brezilya, Arjantin ve Avustralya'dan turist çekmeyi hedefliyor.

Yılda yaklaşık 3,5-4 milyon turistin ziyaret ettiği Ürdün, Türkiye'den gelen yaklaşık 17 bin turiste karşın büyük talep gören dizilerin de etkisiyle Türkiye'ye yılda 90-100 bin turist gönderiyor.

Ürdün Turizm Kurulu Yöneticisi Abed El Rezzak Arasbiyat, yurt dışında 11 ülkede temsilcilik mahiyetinde ofislerinin var olduğunu, bu ülkelerin ABD, İspanya, Almanya, Fransa, Belçika, Hollanda, İtalya, Rusya, Kuzey Amerika, Hindistan ve Brezilya olduğunu anlattı.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.