Ünlü zincir, Türkiye'de 10 otel açacak...

2008'den bu yana Türkiye'de 5 yeni otel açarak toplam otel sayısını 10'a çıkaran Starwood Grubu, 2018 yılına kadar 10 otel daha açmayı hedefliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Ünlü zincir, Türkiye'de 10 otel açacak...

Starwood Grubu Dünya Başkanı Frits van Paasschen, Türkiye'de çok iyi bir gelişme gösterdik. 2012'ye kadar 10 otel hedefimiz vardı, Bursa'da iki ve Adana'da bir açacağımız otellerle bu hedefleri gerçekleştirdik. 2018 hedefi ise toplam otel sayısını 20'ye çıkarmak" diye konuştu.

Paasschen, 4 ve 5 yıldızlı Sheraton, Le Meridien ve Aloft markalarının hepsini Türkiye'ye getirdiklerini söyleyerek "Lüks kategorisinde W otel ile hizmet veriyoruz. Ancak özellikle St Regis ve Luxury Collection markamızı da bu pazarda görmek isteriz. Yer ve yatırımcı arayışlarımız devam ediyor. Boğaz kenarında bir yer olmasını tercih ederiz. Tüm fırsatları inceliyoruz" dedi.
 

Paasschen, Türkiye'de işlettikleri otellerinin yatırımcılarıyla grubun farklı markalarını açma konusunda da görüştüklerini belirterek "Ayrıca potansiyel yatırımcılara da bakıyoruz" değerlendirmesinde bulundu. Dünyadaki ekonomik krize rağmen lüks otellerinin gelirleri açısından bu krizden hiç etkilenmediğini gördüklerini söyleyen Paasschen, bu nedenle de bu alanda yatırımlara devam edeceğini kaydetti. Starwood Boğaz'da yer arıyor 2018'e kadar 10 otel daha açmayı planladıklarını söyleyen Starwood Dünya Başkanı Paasschen, İstanbul'a St. Regis ve Luxury Collection'u da getirmek istiyor

‘ANTALYA'YA RESORT OTEL AÇABİLİRİZ'...

Türkiye'de şehir otelciliğinin cazip olduğunu anlatan Paasschen, "Öncelikle şehir otelciliğinde hedeflerimiz var. Ancak resort turizminde de olmak isteriz. Çeşme'de Sheraton markasıyla varız. Antalya'da da resort turizminde bir açılım olabilir" dedi. (Ünsal Ereke)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.