Ünlü turizmci yoğun bakımda

Geçtiğimiz aylarda açık kalp ameliyatı olan Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

16/07/2019 22:32
Ünlü turizmci yoğun bakımda

Yazar Bülent Cankurt bugünkü yazısında geçen aylarda açık kalp ameliyatı olan Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman'ın yoğun bakımda tedavi gördüğünü yazdı.

Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman geçirdiği açık kalp ameliyatı sonrası yoğun bakıma alındı.

"APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILMIŞ"

Bülent Cankurt'un 'Ünlü iş adamı yoğun bakımda' başlıklı yazısında, "Şubat ayında ablası Nazire Dedeman Çağatay'ı kaybeden Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman'ın yoğun bakımda olduğunu öğrendim. Ablası ile aynı dönemde açık kalp ameliyatı olan, hatta bu yüzden onun cenazesine katılamayan Murat Bey'in ameliyatı başarılı geçmişti.

Ancak geçen hafta apar topar hastaneye kaldırılmış. Bir haftadır yoğun bakımda olan Murat Bey'in vücudunda nedenini bulanmayan bir enfeksiyon oluşmuş. Eşi Sevda Hanım ve çocukları, umutla doktorlardan gelecek iyi haberi bekliyor. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur." ifadelerini kullandı.

MURAT DEDEMAN KİMDİR?

Ünlü İş Adamı Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman 1951 yılında Ankara'da dünyaya geldi. TED Ankara Koleji'nin ardından, Ankara İktisadi ve İdari İlimler Akademisi'nden mezun oldu. Üniversite eğitiminin ardından babası Mehmet Kemal Dedeman'ın yanında iş hayatına atıldı. Uzun süre Dedeman Topluluğu'nun birçok yönetim kademesinde görev alan Murat Dedeman, 1992 senesinden bu yana Dedeman Holding'in Yönetim Kurulu Başkanlık görevini sürdürüyor.

Bugüne kadar Türkiye'nin bir çok bölgesinde eğitim ve sağlık yatırımları ilede gündeme gelen Murat Dedeman TUGEV, SKAL, TUROB, TUSIAD, Umut Vakfı Kurucu Mütevellisi olmanın yanı sıra Kayseri İli Yardım Derneği, TED Ankara Kolejliler Derneği, TED İstanbul Koleji Vakfı, Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı, Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı, TABA gibi sosyal, sportif, kültürel, mesleki dernek ve vakıflarda Yönetim Kurulu Üyeliklerine sahip.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.