Ünlü tatil köyünü Sönmez Holding satın aldı

Sönmez Holding, turizm sektöründe büyümesini sürdürüyor. Holding halihazırda Lara, Bodrum, Uludağ ve Bursa merkez otellerine ek olarak Kemer'de bulunan Nurol Holding iştiraki Club Salima'yı da bünyesine kattı.

17/09/2019 09:21
Ünlü tatil köyünü Sönmez Holding satın aldı

Bursa'nın köklü kuruluşlarından Celal Sönmez'in başkanlığını yürüttüğü Sönmez Holding, turizm sektöründe büyümesini sürdürüyor. Holding halihazırda Lara, Bodrum, Uludağ ve Bursa merkez otellerine ek olarak Kemer'de bulunan Nurol Holding iştiraki Club Salima'yı da bünyesine kattı.

Yaklaşık 35 Milyon Liralık bir yatırımla Salima'nın yeni sahibi olan Sönmez Holding, 49 yıllık tahsis süresi bulunan oteli Ekim ayında yenilemeye alacak. Finansgündem'de yer alan habere göre, bir otelden daha çok tatil köyü konseptine sahip Salima, baştan aşağıya yenilenecek ve 2020 turizm sezonuna yetiştirilecek.

Baia Kemer Clup 2020'ye yetişecek

Salima Tatil Köyü'nün yeni adının Baia Kemer Club olacağını ifade eden Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, "Baia Lara, Baia Bodrum, Montebaia Uludağ, Baia Bursa'nın ardından Baia Kemer Club bünyemize katıldı.

Bünyemize yeni katılan otel ile birlikte tesis sayımız 5, yatak kapasitemiz 3 bini buldu. Yaz sezonunun sona ermesinin ardından tesisin tüm iç ve dış mekanları yenilenecek. Baia Kemer Club'ı 2020 yılının Mayıs ayında hizmete sokacağız'' dedi.

Torosların eteğinde

Akdeniz ile Toros dağlarının birleştiği noktada tabiat içerisinde 84 bin metrekare alan üzerine kurulan Salima'da toplam alanın sadece yüzde 30'unda konaklama ve aktivite tesisleri bulunuyor.

İnşa edilirken doğa tamamen korunmuş odaların tamamı bahçe manzaralı ve ağırlıklı olarak balkon veya teraslı. Denize sıfır mesafede kurulan tesisin kendisine ait kum-çakıl plaj ve 2 adet iskelesi bulunuyor. Club Salima Antalya'ya 30 kilometre, Kemer'e 13 kilometre, havaalanına 45 kilometre uzaklıkta.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.