Ünlü otel grubu Kaş'ta ilk otelini açtı

Radisson Otel Grubu, Kaş'ta ilk otelini Radisson Blu Hotel markasıyla açtı. Otelde 50 oda ve süit, ücretsiz plaj ulaşımı, yöresel Türk mutfağından ilham alan leziz yemekler sunan restoranlar, masaj ve terapi merkezi gibi birçok hizmet mevcut. Radisson Otel Grubu Orta ve Doğu Avrupa, Rusya ve Türkiye Bölge Kıdemli Başkanı Yılmaz Yıldırımlar, otelin Türkiye'deki varlıklarını genişletmekten büyük heyecan duyduklarını belirtti.

07/06/2023 15:38
Ünlü otel grubu Kaş'ta ilk otelini açtı

Radisson Otel Grubu Orta ve Doğu Avrupa, Rusya ve Türkiye Bölge Kıdemli Başkanı Yılmaz Yıldırımlar yaptığı açıklamada, Antalya bölgesindeki ilk otellleri olan Radisson Blu Hotel'in açılışıyla Türkiye'deki varlıklarını genişletmekten büyük heyecan duyduklarını belirterek, "Misafirlerimize Türkiye'nin doğal güzelliklerini ve zengin kültürel geçmişini gösteren unutulmaz deneyimler yaşatmak için çalışıyoruz. Otel hem huzurlu bir ortamda tatil yapmak isteyen hem de Türkiye'nin en çok rağbet gören cazibe merkezlerine erişmek isteyen misafirler için mükemmel bir seçenek."

Radisson Blu Hotel, Kaş Genel Müdürü Ümit Tibukoğlu ise "Büyüleyici Antalya Kaş bölgesindeki ilk Radisson Blu otelini açmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Ekibimiz tüm misafirlerimize özel ağırlama hizmetlerimizi sunmak ve unutulmaz deneyimler yaşatmak için heyecanla bekliyor" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.