Ünlü otel grubu Kahramanmaraş’a imza attı

Continent Worldwide Hotels Kahramanmaraş’ta yeni otel açılışı için anlaşmaya imza attı.

02/07/2020 21:46
Ünlü otel grubu Kahramanmaraş’a imza attı

İnşaat ve Seramik sektörlerinde faaliyette bulunan Kardeşler Seramik, Continent Worldwide Hotels’in Continent Hotels & Resorts markası ile otel işletmesi yapmak için iş birliği anlaşması imzaladı.

Kardeşler Seramik, Kahramanmaraş’ın en stratejik noktalarından olan Batı Çevre Yolu Bulvarı üzerinde inşa ettiği tesisi Continent Markası ile, “Continent Hotel-Kahramanmaraş” adıyla otel olarak hizmete açmak için franchise ve yönetim desteği iş birliği anlaşması yaptı.

Kardeşler Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Akkoyun, otelin 2020 Ekim sonunda hizmete gireceğini belirterek, şu bilgileri verdi:

“2015 senesinde projesine başladığımız Türkiye’nin en büyük seramik konsept mağazasına ilave olarak otel projemiz de artık son aşamasına geldi. 2020’de yaşadığımız pandemi ve COVID-19 dönemini inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam ederek %30 büyüme ile atlattık ve hala da büyümeye devam ediyoruz. Otelimizin yapım aşamasında birçok yabancı otel markası ve franchise sistemi veren otel grupları ile görüştük. Ancak son kararımızı Continent Worldwide Hotels yönünde verdik. Yönetim kurulumuz 100% Türk markası olarak uluslararası standartlarda Hindistan, Endonezya, Bangladeş, Sudi Arabistan ve Nijerya’da lisans anlaşmaları yapmış bir firma ile çalışmaya karara verdi. Bu gelişme bugün bizim adımıza çok anlamlı bir gün. Çünkü bir Türk yatırımcısı olarak bizim Türk otel markamıza destek vererek diğer otel yatırımcılarına da örnek olmanın sevincini yaşıyoruz” dedi.

Continent Worldwide Hotels, Franchise ve Operasyonlar Başkanı Boğaç Fethi Gülderen yaptığı açıklamada, “Kahramanmaraş projemizi Kardeşler Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Orhan Akkoyun ile Franchise ve Yönetim destek anlaşması yapmış olmaktan büyük onur duyuyoruz. Kahramanmaraş’ın en önemli noktasında bulunan tesisi şehre ve bölgeye yakışır bir biçimde ön hazırlığını yapmak ve Ekim 2020 sonuna doğru misafir kabulüne göre açılışını planlıyoruz” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.