Uluslararası İstanbul Turizm Filmleri Festivali için geri sayım başladı

Türkiye'deki turizm potansiyelini tüm dünyaya tanıtmayı amaçlayan ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Uluslararası İstanbul Turizm Filmleri Festivali", 9-12 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

08/04/2018 23:53
Uluslararası İstanbul Turizm Filmleri Festivali için geri sayım başladı

Kültür, Turizm ve Spor Filmleri Tanıtma Derneği tarafından 9-12 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek festivalin tanıtım toplantısı yapıldı. Star'da yer alan habere göre, festivalin Başkanı olan Can Saraçoğlu, Uluslararası Turizm Filmleri Festivali Komitesi'ne (CIFFT) bağlı 20 üye ülkenin yer aldığı organizasyona ilişkin şunları söyledi:

"Festival kapsamında İstanbul ayağını gerçekleştirdiğimiz bu organizasyon 20 üye ülkede 30 senedir düzenleniyor. Biz organizasyona yeni dahil olan bir ülkeyiz ama üçüncü senemiz olmasına rağmen uluslararası boyutta büyük başarılar elde ettik.

Ülkemizin turizm potansiyelini dünyaya en iyi şekilde tanıtmalıyız

Ülkemizin kültür ve turizm potansiyelinin tanıtımı, turizm markalarımızın uluslararası arenada tanıtılması, marka değerlerinin arttırılması ve yurt dışındaki turizm otoritelerini Türkiye'de ağırlamamız açısından çok önemli bir organizasyona imza atıyoruz. Üçüncü yılımızdaki esas amacımız ülkemizdeki turizm potansiyelini tüm dünyaya en iyi şekilde tanıtmak."

Türkiye'nin yurt dışında temsili ve turizm festivallerine katılım oranının da son derece önemli olduğunu vurgulayan Saraçoğlu, "Farklı ülke ve kültürlerden turizm sektörüne hizmet vermiş başarılı insanları bir araya getirmeye çalışıyoruz." 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.