Uludağ'da tatilin vazgeçilmez adresi, Karinna Hotel...

Turizm sektörüne 1990 yılında Antalya’da yaptıkları yatırımlarla giriş yapan Koçoğlu Turizm’in Bursa Uludağ’da hizmet veren tesisi Koçoğlu Hotel Karinna, bu sezon da Uludağ’ın en gözde otellerinden biri olarak öne çıkıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Uludağ'da tatilin vazgeçilmez adresi, Karinna Hotel...

Hotel Karinna’da 2007 yılından bu yana Satış ve Pazarlama Müdürü olarak görev yapan  Denizhan  Özdal, çok iyi bir sezon geçireceklerine inandığını söyledi. Uludağ'ın ilk detachable lifti ile 5 dakikada volfram'a ulaşımın mümkün olduğu Karinna Hotel’de ayrıca, otel önünde Koçoğlu Lifti de bulunuyor.

Kayak sporunun ve eğlencenin  merkezi Uludağ'ın en güzel otellerinden biri olan Karinna’nın misafirlerine yaşatacağı güzelliklere gelince: Uludağ’ın en büyük kayak okulu Kardanadam, otel yanında özel kayak ve snowborad parkuru, kayak motorları ile Uludağ'ı keşfetme imkanı, dağ ve orman manzaralı geniş internet bağlantılı odalarda tv, minibar, fön makinesi, sabah, öğlen, akşam zengin açık büfe yemekler, terasta mangal keyfi ve apre-ski partiler. Pasta ve kek çeşitleriyle 5 çayı, 1000 kişilik restaurantta dünya mutfaklarından seçkin lezzetler de, Karinna’yı vazgeçilmez kılan diğer etkenler.

Türkiye'nin en eski ve köklü turizm şirketlerinden biri olan Koçoğlu Grubu, yeni yatırımlarıyla büyümeye devam ediyor.  Roma İmparatorluğu’nun en büyük mimari projesi olan Colosseum Projesi’nin  benzerini Kıbrıs'ta tamamlamaya hazırlanan grup böylece, 2 bin 750 yatak kapasitesine ulaşacak. Koçoğlu Grubu’nun,  havacılık ve sağlık alanında da faaliyetleri bulunuyor.

 “Koçoğlu Havacılık” tarafından sunulmaya başlayan Helikopter Ambulans Hizmeti de,  21 helikopter ile devam ediyor. Koçoğlu Turizm  Grubu’nun,  Paris ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde de turizm yatırımları bulunuyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.