Uçuşlarını askıya aldı... THY Rusya'nın o kentine 2022'ye kadar uçmayacak

Rusya’nın Ekaterinburg şehrinde bulunan Koltsovo Uluslararası Havalimanı tarafından yapılan basın açıklamasında, Türk Hava Yolları’nın Koltsovo Havalimanı’na gerçekleştirdiği uçuşların Kasım ayından Aralık 2021’in sonuna kadar askıya alındığı belirtildi.

17/10/2021 19:07
Uçuşlarını askıya aldı... THY Rusya'nın o kentine 2022'ye kadar uçmayacak

Rusya’nın Ekaterinburg şehrinde bulunan Koltsovo Uluslararası Havalimanı tarafından yapılan basın açıklamasında, Türk Hava Yolları’nın Koltsovo Havalimanı’na gerçekleştirdiği uçuşların Kasım ayından Aralık 2021’in sonuna kadar askıya alındığını bildirdi.

Uçuşların neden askıya alındığına dair bir açıklama yapmayan Koltsova Basın Servisi, konuyla ilgili paylaştığı yazılı metinde, “Türk Hava Yolları şirketi, 1 Kasım-21 Aralık 2021 dönemi arasında Ekaterinburg’a uçuşlarını askıya aldığını bize bildirmiştir. Uçuşların 22 Aralık 2021 tarihinden itibaren haftada üç kez yeniden başlaması planlanıyor” ifadelerine yer verildi.

Türk Hava Yolları, temmuz ayından bu yana Ekaterinburg’dan İstanbul’a düzenli uçuşlar düzenliyor 

Türk Hava Yolları, temmuz ayından bu yana Ekaterinburg’dan İstanbul’a düzenli uçuşlar düzenliyor. THY’ye ek olarak aynı güzergahta Rusya’nın düşük maliyetli havayolu şirketi Pobeda ve Nordwind Havayolları da şu anda bu rotada haftada altı uçuş gerçekleştiriyor.

Öte yandan THY yetkilileri tarafından Gazetem.ru'ya yapılan açıklamada, uçuş programının mevsimsel nedenlerden dolayı değiştirildiği belirtilirken, düşen talepler nedeniyle kararlaştırıldığı ifade edildi.

Ankara sefer sayısı düşürülecek güzergahında düzenlenen günlük uçuş sayısının haftada üç sefere düşürüleceği, İstanbul seferlerinde ise herhangi bir değişiklik olmayacağını vurgulayan THY yetkilileri, bu güzergahtaki seferlerin rutin programına devam edeceğinin altını çizdi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.