Uber’den Müzeler Haftası’na özel ücretsiz yolculuk

Uber, Müzeler Haftası’na özel ücretsiz yolculuk hediye ediyor. 18-24 Mayıs tarihleri arasında Uber kullanıcıları, UBERMÜZE promosyon kodu ile İstanbul’un popüler müzelerine 40 TL’ye kadar ücretsiz bir yolculuk ile ulaşabilecek.

20/05/2022 11:02
Uber’den Müzeler Haftası’na özel ücretsiz yolculuk

Uber, Müzeler Haftası’na özel kampanya düzenliyor. İstanbul’un tarihi ve kültürel mirasının tadını çıkarmak isteyen Uber, kullanıcılarına keyifli bir deneyim sunuyor. 18-24 Mayıs tarihleri arasında Uber kullanıcıları, UBERMÜZE promosyon kodu ile İstanbul’un müzelerine 40 TL’ye kadar ücretsiz bir yolculuk ile ulaşabilecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin yolculuklarına “Topkapı Sarayı Müzesi, Türk ve İslam Eserleri Müzesi, İstanbul Arkeoloji Müzesi, Aya İrini Müzesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Büyük Saray Mozaikleri Müzesi, Yerebatan Sarnıcı, Galata Kulesi, Rahmi Koç Müzesi, Sakıp Sabancı Müzesi, İstanbul Oyuncak Müzesi, İstanbul Modern Sanat Müzesi” noktalarından başlaması veya yolculuklarını bu noktalardan birinde bitirmesi gerekiyor.

Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı “Uber, tarihe ve kültürel mirasa fazlasıyla değer veren bir marka. Kullanıcılarımızın İstanbul’un eşsiz müzelerine kolayca ulaşabilmeleri için Müzeler Haftası’na özel bir kampanya hayata geçirmek istedik. Umarız Uber kullanıcıları keyifli bir müze deneyimi yaşar.” dedi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.