TUTAP'tan BETUYAB Başkanı Uğurlu'ya ödül...

BETUYAB Başkanı Cemil Uğurlu, TUTAP tarafından verilen 2. Uluslararası Turizm ve Tanıtma Başarı Ödülleri’nde Turizm Hizmet Ödülü’ne layık görüldü.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
TUTAP'tan BETUYAB Başkanı Uğurlu'ya ödül...

TUTAP (Turizm ve Tanıtma Platformu) tarafından Türkiye’nin tanıtımına sağladıkları katkılar ve yapmış oldukları başarılı çalışmalarından ötürü ödüle layık görülen isimler, 19 Şubat akşamı Hilton Otel’de düzenlenen, Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek’in de katıldığı törenle ödüllerini aldı.

 

2005 yılından beri Belek Turizm Yatırımcıları Birliği’nin başkanlığını yürüten Cemil Uğurlu, Belek markası adına yürüttüğü başarılı çalışmalar ve Türkiye tanıtımına sağladığı katkılar sebebiyle Turizm Hizmet Ödülü’ne layık görüldü. Uğurlu ödülünü Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yazar’ın elinden aldı.

 

TUTAP 2. Uluslararası Turizm ve Tanıtma Başarı Ödülleri’nde BETUYAB Başkan yardımcılığı görevini de üstlenen ETS Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy Turizm Hizmet Ödülü’ne layık görülürken, Belek otellerinden Calista Luxury Resort Otel “Yılın En İyi Oteli” ödülünü aldı.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.