TÜRSAB Yasası Aralık’ta Meclis’te

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, TÜRSAB yasasının Aralık ayında TBMM'ye geleceğini söyledi.  

17/11/2019 22:21
TÜRSAB Yasası Aralık’ta Meclis’te

Türkiye genelinden gelen 750 seyahat acentesiyle büyük Antalya buluşmasında biraraya gelen TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, önemli açıklamalarda bulundu. Birlik yasasının aralık ayında TBMM gündemine gelmesini beklediklerini ifade eden Bağlıkaya, TÜRSAB Yasası'nı üyelerinin de görüşlerini alarak, bakanlık bürokratlarıyla birebir uzun süren çalışmalar sonrasında tamamladıklarını ifade eden Firuz Bağlıkaya, "Sayın bakanımız sektörün yeni kurulmuş dernekleri de dahil, en az 3-4 toplantı yaptı ve taslağının tamamlandığı yönünde açıklamalarda bulundu.

Yasamızın bakanımızın basındaki açıklamaları doğrultusunda aralık ayı içinde mutabık kaldığımız hali ile meclise sevk edilmesini bekliyoruz.  Bu yasa benim yasam değil. Bu yasa hepimizin çıkarlarını, menfaatlerini koruyan, geleceğe umut ile bakmamızı sağlayacak bir yasa mesleğimizin, Türkiye turizminin, bu sektörden ekmek yiyen çocuklarını geleceğini bu meslekten inşa eden meslektaşlarımızın yasası" diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.