TÜRSAB üyelerine, indirimli fuar seyahati...

Yurtdışında düzenlenen ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın iştirak edeceği turizm fuarlarına katılacak TÜRSAB üyesi acenta mensupları, 2012 yılında da Türk Hava Yolları ile indirimli ücret uygulamasından yararlanabilecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
TÜRSAB üyelerine, indirimli fuar seyahati...

TÜRSAB konu hakkında şu açıklamayı yaptı: "2012 yılı içerisinde yapılacak yurtdışı turizm fuar programları çerçevesinde Türk Hava Yolları A.O.’nın tanıtımı ve Resmi Taşıyıcı ilan edilmesi karşılığında, TÜRSAB üyesi acenta mensuplarına, fuarlara katılımlarını gösteren TÜRSAB’dan alınmış resmi belge ile bilet geçerliliği fuar tarihlerinin 10 gün öncesi ve sonrasına kadar olması kaydıyla, ortaklığımız yurtdışı seferlerinde (içhatlar ve codeshare seferler hariç) Türk Hava Yolları A.O. özel ücretleri üzerinden (IT ve promosyon hariç) %10 indirim uygulanması, ortaklığımızca uygun görülmüştür.

"İndirimli ücret uygulaması, rezervasyon ve biletlemenin Türk Hava Yolları A.O Bilet satış Ofislerince yapılması kaydıyla uygun görülmüş olup, uygulama konusunda ilgili birimlerimiz bilgilendirilecektir."


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.