TÜRSAB tam kadro "World Travel Market” Fuarı'nda

İngiltere’nin başkenti Londra’da dün başlayan 39'uncu World Travel Market (WTM) Uluslarası Turizm Fuarı'nda, TÜRSAB Adına Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, Başkan Yardımcısı Bedirhan Bayka ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Nezih Hacıalioğlu ile Stratejik Planlama, Koordinasyon ve Pazarlama Grup Başkanı Levent Demirel de yer aldı.

06/11/2018 09:37
TÜRSAB tam kadro "World Travel Market” Fuarı'nda

Fuarda Türkiye’yi 594 metrekarelik özel stantta 40’ı özel, 20’si kamu kuruluşu olmak üzere 60 kuruluş temsil ediyor. 2019 turizm sezonunun nasıl geçeceğine dair ilk sinyallerin alındığı fuar, turizmciler açısından büyük önem taşıyor. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, fuara katılarak Türk turizmcilere destek verdi. Bakan Ersoy, Türkiye adına fuarda yer alan stantları ziyaret edip, 2019 turizm sezonu için başarılar diledi.

TÜRSAB Adına Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, Başkan Yardımcısı Bedirhan Bayka ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Nezih Hacıalioğlu ile Stratejik Planlama, Koordinasyon ve Pazarlama Grup Başkanı Levent Demirel de fuarda hazır bulundu. TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, Türkiye bölümünde fuara katılan firmaları ve Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti standını ziyaret etti.

Türkiye fuara bu yıl “Home Of” konseptiyle katıldı

TÜRSAB standında ziyaretçiler, 3 boyutlu sanal gerçeklik gözlükleriyle, dünyadaki ilk tapınak olarak tarihin sıfır noktası kabul edilen ve bu yıl UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne giren Göbeklitepe ve Gaziantep’te geziye çıkarıldı. Fuarda Truva’nın UNESCO Kültür Mirası Listesi’ne girmesinin 20. yılı nedeniyle Troya tanıtımı yapıldı. Fuar ziyaretçileri, Çatalhöyük Sergisi ile milattan önce 9 bin yıl öncesinde tarihi bir gezi yapma imkanı buldu.

2019 turizm sezonu için ilk görüşmelerin yapıldığı fuarda, İngiltere pazarında faaliyet gösteren İncoming yapan seyahat acentaları ve tur operatörleri erken rezervasyon kapsamında B2B görüşmeler gerçekleştirdi. 180 ülkenin 5 bin stant ile yer aldığı fuarda, yaklaşık 3 milyar sterlin değerinde iş hacmi oluşacağı öngörülüyor. 3 günde 90 bin turizm profesyonelinin takip etmesi beklenen fuar, 7 Kasım günü son bulacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.