TÜRSAB Soma'ya yardım kampanyası başlattı

TÜRSAB ve TURSAV, Soma'daki maden kazasında hayatını kaybedenlerin çocuklarının yüksek öğrenim dahil tüm eğitim harcamalarını karşılamak için bir yardım kampanyası başlattı.

31/12/2019 23:40
TÜRSAB Soma'ya yardım kampanyası başlattı

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Turizm ve Seyahat Acentaları Vakfı, Soma'da meydana gelen maden kazasında hayatını kaybedenlerin çocukları arasından 20 kişiye tüm eğitim hayatları boyunca burs vereceğini açıkladı. TÜRSAB'ın resmi internet sitesinde yer alan duyuruyu dikkatinize sunarız.

"13 Mayıs 2014 tarihinde Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciası, Türkiye Cumhuriyeti'nin her bireyini derinden yaralamıştır.

Bu duygularla, Birliğimiz iştiraklerinden olan Turizm ve Seyahat Acentaları Vakfı (TURSAV) olarak, bu elim kazada hayatını kaybeden şehitlerimizin evlatlarına, tahsil hayatlarının bitimine kadar burs verilmesi planlanmış olup, bu amaçla bir yardım kampanyası başlatılmıştır.

Üniversite tahsilleri dahil 20 evladımızı okutacağımız bu kampanyaya iştirak etmek isteyen üyelerimizin, diledikleri miktardaki bağışlarını aşağıda belirtilen TURSAV Soma Şehitleri Yardım Kampanyası hesabına göndermelerini rica eder, göstereceğiniz duyarlılığa teşekkürlerimizi iletiriz."

TURSAV TURİZM VE SEYAHAT ACENTALARI VAKFI

TEB Boğaziçi Kurumsal Şubesi

Hesap no        : 15208

IBAN               : TR600003200043200000015208


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.