TUROYD'tan Bakan Ersoy’a Ziyaret

Turizm Otel Yöneticileri Derneği (TUROYD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can Aksu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u makamında ziyaret etti.

06/08/2018 16:23
TUROYD'tan Bakan Ersoy’a Ziyaret

TUROYD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can Aksu ve Yönetim Kurulu Kurulu Üyeleri, yeni kabinede Kültür ve Turizm Bakanı olarak atanan Mehmet Ersoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete katılan TÜROYD Yönetim Kurulu Üyeleri, Bakan Mehmet Ersoy’a yeni görevinde başarılar dilediler.

TUROYD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can Aksu, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na yaptıkları ziyaretteki nazik kabulu için Bakan Mehmet Ersoy’a teşekkür ederek, Ersoy’un bakanlığının tüm turizmciler için geleceğe dair umut verici olduğunu belirtti.

Yaklaşık bir saat süren toplantıda, turizm, otelcilik ve turizmde istihdam konuları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Nitelikli turiste geri dönülmesi gerekliliğini vurgulayan Mehmet Ersoy, nitelikli turistin beklentisi olan hizmetin de ancak nitelikli, bilgili ve deneyim sahibi yönetici ve ekiplerle yapılabileceğinin altını çizdi.

TUROYD Başkanı Ali Can Aksu; 81 il, 16 ülkede BYK’lar ile faaliyetini sürdürmekte olan 2 bin 284 üyesi ile TUROYD'un tam kadro göreve hazır olduğunu ve dernek olarak tüm sektör çalışanlarını kucakladıklarını söyledi.

Toplantıya TUROYD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can Aksu, Başkan Yardımcısı ve Suadiye Hotel Genel Müdürü Murat Yumak, Başkan Yardımcısı ve  Swiss Otel Ankara Genel Müdürü Savaş Çolakoğlu, Genel Sekreter ve Lionel Hotel İstanbul Pazarlama ve Satış Direktörü Burçak Atak, Yönetim Kurulu Üyesi ve CVK Park Bosphorus Genel Müdürü Edip Çelik, TUROYD İç Anadolu BYK Başkanı ve Rescate Hotel Genel Müdürü Çiçek Mayda, Yönetim Kurulu Üyesi ve VON Resorts Hotel Operasyon Müdürü Akın Okyay, Yönetim Kurulu Üyesi ve Laleli Otelciler Platformu Başkanı Tarkan Akyüz ve Yönetim Kurulu Üyesi - Anemon Otelleri Genel Koordinatörü Uğur Şahbaz katıldılar.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.