TÜROFED: TÜROB'u kongreye davet ettik

TÜROFED, FVW'nin 31 Ağustos'ta İstanbul'da gerçekleşecek Workshop'unda TÜROB'un davet edilmediği hakkındaki haberimiz üzerine bir açıklama yaptı. Açıklamada, TÜROB'un kongreye davet edildiği belirtildi.

29/08/2018 15:34
TÜROFED: TÜROB'u kongreye davet ettik

TÜROFED'in açıklaması şöyle:

"Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB), Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED)’i oluşturan tüm alt dernekler gibi bir dernektir. Yani KAPTİD, ETİK, KATİD, ALTİD vs. ne ise, TÜROB’un da statüsü budur.

Yani TÜROB’u TÜROFED ile eşdeğer tutmak mantıksızdır. Öte yandan, tüm sektörü her zaman kucaklama gayretinde olan TÜROFED olarak TÜROB’u bu etkinlik ve Moskova’da gerçekleşen “Turkey Fest” dahil olmak üzere tüm etkinliklere davet etmişliğimiz bulunmaktadır. Fakat TÜROB katılım gerçekleştirmemiştir.

TÜROB Yönetimi kamuoyuna yanlış ve eksik şekilde bilgi aktararak, turizmin birlik ve beraberlik ruhuna zarar vermektedir.

TÜROFED olarak İstanbul’u temsil eden İstanbul Turizm Derneği (ISTTA) derneğimiz ile birlikte FVW Workshop'unda Türkiye’nin tamamını temsil etmektedir."

Yakup Dinler

KAPTİD Yönetim Kurulu Başkanı

TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.