TÜROFED'den Başbakan'a yanıt...

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Ahmet Barut, ''Otelciler Meslek Yasası, turizm sektörü için önemlidir, gerekli hamlelerden biridir. Ama bizim namus meselemiz değildir'' görüşünü ifade etti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
TÜROFED'den Başbakan'a yanıt...

Ahmet Barut, "Otelciler Meslek Yasası, turizm sektörü için önemlidir, gerekli hamlelerden biridir. Ama bizim namus meselemiz değildir" dedi. Barut, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın TÜROFED 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı'ndaki konuşmasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

 

Son dönemde Anadolu genelinde otel yatırımlarında ciddi bir artış yaşandığını ifade eden Barut, bu konudaki gelişmeleri içeren bir çalışmayla TÜROFED Yönetim Kurulu olarak Başbakan Erdoğan'ı ziyaret edeceklerini bildirdi.

 

Barut, şunları kaydetti:

 

''Yatırımlar konusunu, bizim beklentimiz olan Meslek Yasası konusuyla bağlaması kendisinin takdiridir. Otelciler Meslek Yasası teknik bir konudur. Böyle bir yasayı kaynak yaratma konusunda bizi güçlendireceği için istiyoruz.

 

Yasa çıkmazsa geriye mi gideceğiz, hayır. Bizce kaynak yaratma konusunda ileri bir adım olacaktı. Yasa turizm sektörü için önemlidir, gerekli hamlelerden biridir ama bizim namus meselemiz değildir."


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.