TÜROFED'den, başarılı personele tatil...

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü Atatürk Havalimanı Pasaport Şube Müdürlüğü arasından yapılan bir protokolle, Havalimanı Pasaport Büro Amirliği’nde görevli 24 personelin, TÜROFED’in anlaşmalı olduğu otellerde tatile gönderilmesi kararlaştırıldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
TÜROFED'den, başarılı personele tatil...

Konuyla ilgili bilgi veren TÜROFED Başkan Yardımcısı Gürel Aydın, Atatürk Havalimanı’nın yolcu kapasitesi açısından Türkiye’nin en büyük hudut kapısı olduğunu belirterek, burada görevli kamu personelinin yolcular üzerinde ilk ve son intibanın oluşması noktasında son derece önemli bir etkiye sahip olduğunu söyledi.

 

Projenin amacına dair bilgiler veren Aydın, projenin en büyük amacının burada görev yapan kamu personelinde turizme dair genel bir bilinç oluşturulması ve Türkiye’ye tatile gelen turistlerin tatil kültürünün Pasaport Büro Amirliği’nde görevli personel tarafından anlaşılarak, turizme dair ortak bir bakış açısının geliştirilmesi olduğunu vurguladı.

 

Protokol kapsamında TÜROFED’in anlaşmalı olduğu otellerde tatile gönderilecek personel performansa göre belirlenecek.

 

2011 yılı için geçerli olacak proje kapsamındaki konaklamaların 7 gecelik olacağı ve iki kişilik oda olarak planlanacağı belirtildi. Buna göre planlamanın, personel evli ise eşi ile birlikte gidebileceği şekilde, bekâr ise iki bekâr personel için yapılacağı kaydedildi.

 

Gürel Aydın, “Bilindiği üzere TÜROFED daha önce de Şehit “Ailelerine 500 Tatil” kampanyası kapsamında benzer bir uygulamayı hayata geçirmişti” dedi. (HT)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.