TUROB, İtalya'da 'İstanbul' markasını güçlendirecek...

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB), 17 ile 20 Şubat tarihleri arasında, İtalya Milano’daki BIT 2011 Turizm Fuarı’na katılıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
TUROB, İtalya'da 'İstanbul' markasını güçlendirecek...

Tüm uluslararası fuarlarda olduğu gibi TUROB standını ziyaret edenlere, İstanbul Guide (İtalyanca) ve İstanbul CD’si ile çeşitli promosyon ürünleri verilecek. İtalyan turistlerin son yıllarda İstanbul başta olmak üzere, ülkemize yoğun ilgi gösterdiğini kaydeden TUROB Başkanı Timur Bayındır, geçtiğimiz yıl %5,7 artışla 670 binin üzerinde İtalyan turistin geldiğini belirterek, bu yıl daha fazla İtalyan turistin gelmesini hedeflediklerini söyledi.

 

İtalya’da da, İstanbul’un marka değerini arttırmaya çalışıyoruz...

 

Fuara katılacak olan TUROB Başkan Yardımcısı Müberra Eresin, “BIT fuarı genel olarak, diğer fuarlardan daha ufak bir fuar olmasına rağmen, İtalya’daki tüm tur operatörleri ve seyahat acentaları tarafından stand ile katılım sağlanan ve ziyaret edilen bir fuardır. Daha ufak ve compact bir fuar olması nedeniyle, tüm şirket yetkilileriyle görüşmek için çok uygundur.

 
İtalya’dan gelen turist sayısındaki artış göz önüne alınırsa, market için oldukça önemlidir. TUROB olarak fuar sırasında, İstanbul markasını güçlendirmeyi hedefliyoruz. Bunun yanı sıra, üye otellerimizden katılamayanlar için standımızda bulunacak TUROB’dan yetkili arkadaşlarımız tarafından markalarının İtalya’da tanıtımına katkı sağlanacaktır” dedi.
 
BIT fuarında bulunma amacının 'Eresin' marka bilinilirliğini arttırmak ve son tüketiciler tarafından talep edilmesini sağlamak olduğunu anlatan Müberra Eresin, fuar sırasında işbirliği yapılan şirket yetkilileriyle görüşeceklerini ve bu yıl geçtiğimiz yıla oranla, İtalya’dan daha yoğun rezervasyon almayı planladıklarını söyledi.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.