Türkiye, tatilin tadını bu fırsatlarla çıkarıyor...

Türkiye’nin lider grup satın alma sitesi grupfoni, Bodrum’da hafta sonu kaçamağından, İtalya tatiline her bütçeye uygun tatil seçenekleri sunuyor. Tatil planları yapanlar, %70’e varan indirimli tatil fırsatlarını kaçırmamak için www.grupfoni.com'u takip etmeyi ihmal etmemeli.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Türkiye, tatilin tadını bu fırsatlarla çıkarıyor...

Türkiye’nin lider grup satın alma sitesi grupfoni, sitesinde yer verdiği turizm fırsatlarıyla hem tatilcilerin yüzlerini güldürüyor hem de turizm sektörünü canlandırıyor. Şubat 2011’de turizm fırsatları yayınlamaya başlayan grupfoni’de şu ana kadar 200 farklı turizm fırsatı yer aldı ve 3 ay gibi kısa bir sürede yaklaşık 22 bin fırsat satıldı.

grupfoni, tüm Türkiye illerinde yayınlanan turizm fırsatlarıyla üyelerine konaklamadan özel aktivitelere, Kapodakya, Bodrum gibi Türkiye’nin gözde tatil yörelerinden Prag ve Sicilya gibi yurtdışı turlarına kadar farklı seçenekler sunuyor.

grupfoni’de bugüne kadar Bodrum, Ağva, İstanbul, Didim, Bozcaada, Kapadokya, Kıbrıs, Fethiye, Alaçatı, Ölüdeniz ve Büyükada ve Heybeliada gibi tatil yörelerinden fırsatlar yer aldı. 2 Ülke 10 Şehirden oluşan Doğu Makedonya Turu, Selanik, Manastır, Resne, Ohrid, Üsküp ve Sofya şehirlerinin keşfedildiği Rumeli’de 3 Ülke – 6 Şehir Turu, Prag tatili, Sicilya tatili, İtalya Catania tatili grupfoni’deki yurtdışı turizm fırsatları arasında dikkat çekiyor.

grupfoni’de yer alan turizm fırsatları sadece konaklamayla da sınırlı değil. Rafting, balon turu, dalış eğitimi gibi özel aktivitelerin yer aldığı grupfoni’de indirimlerin yanı sıra konaklama esnasında kahvaltı, odaya şarap, meyve tabağı, peynir tabağı ve pasta ikramı gibi işletmelerin özel grupfoni üyelerine özel ikramları da yer alıyor. grupfoni, üyelerine Sevgililer Günü ve Babalar günü gibi özel günler için de fırsatlar sunuyor.  Turizmin yanı sıra eğitim, güzellik, yeme içme ve kültür sanat gibi birçok kategoride %70’e varan indirimler sunan www.grupfoni.com’u takip edin. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.