Türkiye rezervasyonları hareketlendi, koltuk kapasitesini yüzde 40 artırdı

Türkiye rezervasyonlarının hareketlendiğini açıklayan Bentour Reisen, yaz koltuğu kapasitesini de yüzde 40 artırdı.

09/03/2023 12:37
Türkiye rezervasyonları hareketlendi, koltuk kapasitesini yüzde 40 artırdı

Şubat ayında gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından duraklayan Türkiye ilgisi, yeniden hareketlendi. Artan Türkiye talebine ilişkin TUI ile başlayan güzel haberler, devam ediyor. Türkiye rezervasyonlarının hareketlendiğini açıklayan Bentour Reisen de, yaz koltuğu kapasitesini yüzde 40 artırdı.

Bentour Reisen CEO’su Deniz Uğur, "Mevcut gelişmeden memnunuz. Müşterilerimiz Türkiye ile ilgileniyor ve şimdiden en popüler otelleri en iyi seyahat sürelerinde güvence altına alıyorlar. Geçen yılın sonunda Bentour Reisen, Türkiye için uçuş ağını büyük ölçüde genişletti ve 2023 yazı için neredeyse %40 daha fazla uçuş koltuğu planlandı. Mevcut gelişme Bentour Reisen'i haklı çıkarıyor.

Her rezervasyon yerel halka da yardımcı oluyor

"Depremler talep üzerinde sadece kısa vadeli bir etki yarattı. Suriye sınırı turistik bölgelere 650 km uzaklıkta, bu nedenle depremlerden etkilenmiyorlar ve esnek tarifemizle rezervasyon tamamen risksiz. Ayrıca, her rezervasyon yerel halka da yardımcı oluyor, çünkü birçok turizm profesyoneli aslen etkilenen bölgelerden geliyor" dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.