Türkiye rezervasyonları artışta...
Almanya'daki Türkiye tatil turu rezervasyonlarında ciddi bir artış izleniyor. Tur operatörleri ve seyahat acenteleri, ocak ayı satışları rekor niteliği taşıdıkları söylüyor.
.jpg)
Almanlar bu yıl yapacakları yaz tatiline erken karar veriyor. 16 eyaletin 6 haftalık okul yaz tatili bu yıl aynı döneme denk geldi. Bu da, Almanlar'ın tatil konusunda erken karar vermelerine neden oldu. FVW' nin haberine göre, birçok turizm uzmanı ocak ayını rekor olarak nitelendiriyor.
Türkiye'nin yüzü bu yıl gülecek. Thomas Cook'a göre Türkiye'nin rezervasyonları patlamış durumda. FTI ve Alltours'a göre Türkiye satışlarında, makul oranın üst seviyesinde bir artış söz konusu. Lufthansa City Center zincirinin şefi Hasso von Düring, “Ajanslar dolup taşıyor" diyor .
DER Touristik genel müdürü Michael Frese, şirket tarihindeki en iyi satış ayı olan Ocak 2013'ü bile geçtikleri gibi göründüğünü anlattı. Habere göre tüm tatil şekilleri rağbet görüyor. Kruvaziyer tatillerine ve Schauinsland, Alltours ve FTI gibi orta ölçekli tur operatörlerin sundukları tatillere olan ilgi yine de biraz daha fazla. Onların rezervasyon oranları şuanda çift rakamlı olarak büyüdü. (tourexpi)
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: