Türkiye’nin en iyi üçüncü oteli, Radisson Blu Hotel Kayseri

ETS ve Odamaxx müşterilerinin değerlendirmesine göre, Türkiye’nin en iyi 3.’cü oteli Radisson Blu Hotel Kayseri oldu. Otel misafirleri, hizmet, kalite, konfor ve konumundan son derece memnun kaldıkları, Radisson Blu Hotel Kayseri’yi zirveye taşıdılar.

19/06/2019 11:00
Türkiye’nin en iyi üçüncü oteli, Radisson Blu Hotel Kayseri

Türkiye’nin en büyük acentelerinden birisi olan ETS’nin verdiği “Otelpuan Ödülleri” kapsamında, yerli turistin beklentileri doğrultusunda, binlerce otel değerlendiriliyor. Otelpuan uygulamasında, konaklayan misafirlerin verdiği puanlara göre, tesislerin verdiği hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti ön plana çıkıyor.

Ülkemizin, en iyi 3.’cü oteli olmaktan gurur duyuyor

Artaş Turizm Yatırımları Koordinatörü Recep Arifoğlu, Radisson Blu Hotel Kayseri Genel Müdürü Burak Aydın, Radisson Blu Hotel Kayseri Satış Pazarlama Direktörü Menderes Karaküçük ve otel çalışanları, ülkemizin en iyi 3.’cü oteli olmaktan duydukları gururu dile getirdiler.

Radisson Blu Hotel Kayseri, 2018 yılı içerisinde, Tripadvisor’dan dünyanın en iyi 3.’cü Radisson Blu’su ödülünü almıştı. Otel açıldığı tarihten itibaren Tripadvisor tarafından Mükemmellik Sertifikasına layık görülmektedir ve Tripadvisor bu yıl üst üste 5.’ci kez Mükemmelik Sertifikası kazanmasından dolayı oteli İftihar Listesine almıştır.

Kayseri turizmini, dünyaya tanınıyor

Kayserili işadamı Süleyman Çetinsaya’nın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Doruk Yat. ve İnşaat A.Ş. tarafından yapılan Radisson Blu Hotel Kayseri, 2014 yılında kapılarını açtı. Radisson Blu zincirin Türkiye’deki 10.’cu oteli olan Radisson Blu Kayseri, şehrin orta noktasında tüm şehri kucaklayan konumu, panoramik şehir manzarası ve modern çizgisiyle fark yarattı. 20 kattan oluşan otelde, 243 oda ve 1 king suite bulunuyor. İş adamlarına özel Executive odaların yer aldığı özel katlar, tüm ihtiyaçlar düşünülerek hazırlandı. Misafirlerine ücretsiz yüksek hızlı internet erişimi gibi olanaklar tanıyan otel, lounge ve 2 ayrı restoranı ile Kayseri’nin aranılan mekanları içinde yer alıyor. Şehrin önemli kongre ve toplantı merkezi konumuna gelen tesis, 800 metrekarelik balo salonu ve 8 adet farklı büyüklüklerde toplantı salonları ile öne çıkmaktadır.

Açıldığı günden itibaren Kayseri’nin, gerek kayak turizmini, gerek gastronomisini, gerek tarihi ve kültürel değerlerini, dünyanın dört bir yanında katıldığı fuarlar ve workshoplarda tanıtan Radisson Blu Hotel Kayseri, geçen 5 yılda çok başarılı işlere imza attı ve yeni başarılara imza atmaya devam etmektedir.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.