Türkiye fiyat artışına rağmen Rusya'da gözde

Rusya’da turistlere yardım amacıyla kurulan ve birçok tur operatörünü bünyesinde barındıran Turpomoshch Birliği Genel Müdürü Aleksandr Osaulenko, yaptırımlar sonrası Ruslar için özellikle Batı ülkelerindeki tatil imkanının sona erdiğini belirterek, halihazırda en önemli üç turizm destinasyonunun Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Mısır olduğunu vurguladı.

10/06/2023 14:21
Türkiye fiyat artışına rağmen Rusya'da gözde

Sputnik radyosuna konuşan Osaulenko, Türkiye, BAE ve Mısır’ın Rus turistleri her zaman en yüksek standartlara göre ağırlamaya hazır olan lider ülkeler olmaya devam ettiğine değinirken, ancak Tayland ve Vietnam’ın da aktif olarak pazar paylarını artırmaya başladığının altını çizdi.

Aleksandr Oaulenkos, Rus ulusal havayolu şirketi Aeroflot’un tarihinde ilk kez Tayland’a özel daha geniş uçuş programları açtığını hatırlattı. Gazetem.ru'da yer alan habere Oaulenkos; Belarus, Kazakistan, Kırgızistan, Abhazya, Gürcistan’ın da daha önce belirttiği ilk üç yabancı tatil destinasyonuna alternatif olduğunu, bununla birlikte komşu ülkelerin fiyat açısından oldukça cazip olduğunu sözlerine ekledi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.