Türkiye, FİTUR'da ünlü sanatçılarla şov yaptı...

Türkiye'nin aşık olduğu, gönüllü turizm elçimiz Monica Molina ve 'Nina De Fuego' ve 'El Ultimo Trago' albümleri ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan, aşkın buğulu sesi Buika Türkiye standına gelip Fitur'da tüm dikkatlerin Türkiye üzerine çevrilmesini sağladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Türkiye, FİTUR'da ünlü sanatçılarla şov yaptı...
20-24 Ocak arası Madrid'te 30'uncusu düzenlenen dünyanın en büyük Turizm Fuarı Fitur'da Türkiye standımıza gelerek büyük sürpriz yapan İspanya'nın dünyaca
ünlü 2 ismi tüm dikkatleri Türkiye'nin üzerine çekti. Pasion Turca'nın daveti üzerine Türkiye standına gelen Monica Molina ve Buika ile çok özel saatler geçiren Türk turizmcilerini diğer ülke rakipleri yalnızca imrenerek izlemekle yetindi.

En son CD'si 'Autorretrato (Kendi Portrem)' Best Of Monica Molina'nın albüm kapak resimlerini İstanbul'da çeken ve milyon dolarlık Türkiye tanıtımı yapan Monica Molina Türkiye sevgisini ordu halinde kendisini takip eden medya mensuplarına şöyle ifade etti. ' Türkler beni ben Türkiye'yi çok seviyorum'.
 
Fitur standımız İspanyol ünlüleri ile muhteşem birgün geçirdi. Türkiye'de büyük satış rakamlarına ulaşan CD'leri ve biletleri haftalar öncesi tükenen konserleri ile hep gündemde olan Monica Molina bu kez kendi ülkesi İspanya'da Türkiye tanıtımına verdiği destekle birkez daha gönüllerimizi fethetti. Türkiye standında sevenleri ile buluşan Monica Molina sempatik tavırları ile herkesin hayranlığını bir kez daha kazandı.
 
Dünya'da çıkardığı 4 albüm ile büyük dikkat çeken, “Nina de Fuego” ve “El Ultimo Trago” albümleri ile Türkiye'de büyük bir hayran kitlesine sahip Buika hayranlarının takibinde Türkiye standını gezdi.
Yazın İstanbul'da vereceği konseri öncesi Türkiye standında 'Konserimde sizlere büyük bir sürprizim olacak' diyen Buika büyük bir dünya turnesi hazırlığında. Buika Hatay standına uğrayarak bilgi aldıktan sonra şehrin temsilcilerinden de bir davet aldı.
Pedro Almodovar'ın favorisi Grammy'li Buika 'nın doğduğu şehir Mayorka'nın Fitur'daki standına uğramadan önce Türkiye'nin standına gelmesi herkesin dikkatini çekti.  
 
Cam sanatçısı Nasuf Cömert Monica Molina ve Buika'ya Osmanlı cam sanatından çeşitli örnekler ve hediyeler sundu. Cam sanatındaki hünerlerini de gösteren divalar,ebru sanatçısı Murat Elhan ile birlikte ebru çalışması yaptılar.  
 
İspanyol hayranlarının ve de medya mensublarının takibine giren sanatçılar Pasion Turca'nın daveti ve organizasyonu ile Türkiye standına gelip ortalama 3 saat geçirdiler. Tanıtma Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Cemal Tekkanat ve Madrid Turizm ve Kültür Müşaviri İjlal Kastal ile de tanışıp sohbet eden ünlüler, her fırsatta Türkiye'de geçirdikleri güzel günlerden bahsetti.
 
Türkiye'nin dünyanın en büyük turizm fuarı Fitur'da yaptıkları tanıtım şovunu diğer ülkeler yalnızca izlemekle yetindiler. Fitur'daki günü Türkiye'nin günü yapan 2 ünlü ile yapılan tanıtım milyon eurolar ile ölçülüyor.  
 
Pasion Turca İspanya'nın ünlü simalarını Türkiye'nin tanıtımı için kullanarak yepyeni bir sayfa açıyor ve ülkeye milyonlarca euro değerinde tanıtım yapmaya devam ediyor.
 
Madrid Turizm ve Kültür Müşavirliği'nin son 4 senedir halkla ilişkilerini sürdüren, İspanya ve Türkiye eğlence hayatında son on yıldır önemli bir yere sahip olan Pasion Turca birbirinden farklı projeler ile Türkiye tanıtımlarına devam ediyor.
Türkiye'ye Monica Molina, Pink Martini, Cesaria Evora, Joaquin Cortes, Paco de Lucia , Lara Fabian, Azucar Moreno, Mariza gibi çok sevdiğimiz sanatçıları yıllardır getiren ve bizlerle tanıştıran Pasion Turca, daha önce de Guess'in dünya takvimi çekimleri, Monica Molina albüm kapağı özel çekimleri, İspanya'da kültürel çıkarma yaptığımız La Mar de Musicas festivali, ünlülerle Türkiye tanıtımı gibi çarpıcı projelere imza atmış ve İspanyol ve Latin dünyasının ünlü isimleri Lolita, Marta Sanchez, Chenoa, Monica Molina, Azucar Morena, Poty, Ana Milan, Falete, Belen Estaban, Belinda Washington, Paula Vasquez, Paco Leon, Carlos Baute, Miguel Abellan, Arturro Arribas, Manu Tenorio, Monica Cruz, Rosario'nun aralarında bulunduğu 30'dan fazla ünlü simayı Madrid Turizm ve Kültür Müşavirliğimiz destekleri ile Türkiye'de ağırlamış ve imajlarını Türkiye'nin güzellikleri ile birleştirip yazılı ve görsel basında milyonlarca dolar değerinde kapak haber yaptırmıştı.
Son senelerde yapılan çalışmalar ile turist sayısında muhteşem artış ile dikkat çeken İspanya'daki en son çalışma ise 2010 Fitur Standımızda dünyaca ünlü 2 ismi ağırlamak oldu.

 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.