Türkiye, Alman taraftarları bekliyor...

Kültür ve Turizm Bakanlığı, yürüttüğü tanıtım faaliyetleri ile Alman taraftarları Türkiye'ye davet edecek. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'yi yılda 4,5 milyon Alman vatandaşının ziyaret ettiği hatırlatıldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Türkiye, Alman taraftarları bekliyor...

Türkiye ile Hertha BSC futbol takımı arasında gerçekleştirilecek işbirliğiyle taraftarların Türkiye'ye davet edileceği belirtilen açıklamada, bu kapsamda Hertha BSC'nin Olympiastadium Stadı'nda kapsamlı PR ve reklam faaliyetleri gerçekleştirileceği kaydedildi.

Takım tarafından verilen tanıtım olanaklarının, saha içi reklam panoları, ilanlar ve promosyon çalışmalarını içerdiği bilgisine yer verilen açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığının, Hertha BSC adlı Alman 1. Lig futbol takımının 2011/2012 sezonunda ''Exclusive Partner''ı olacağı ifade edildi.

Hertha BSC'nin evinde oynadığı 17 maçta, taraftarların iki kişilik Türkiye tatili kazanabileceği belirtilen açıklamada, sezon arasında Hertha BSC'nin kampını Antalya'da gerçekleştireceği bildirildi.

Berlin Kültür Ataşesi Gözde Şahin, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Hertha BSC arasında imzalanan anlaşma kapsamında, Türkiye'nin ilk kez bir Alman Bundesliga takımı ile büyük bir işbirliğine girdiğini kaydetti.

Hertha BSC'nin sunduğu bu platform ile Türkiye'nin güzelliklerini ve kültürel zenginliklerini göstererek futbol takımlarının Türkiye'ye gelmesini sağlayacaklarını ifade eden Şahin, ''Sadece sanat ve kültür değil futbol da dostlukları pekiştirir'' dedi.

Yeni partnerliğe duyduğu memnuniyeti dile getiren Hertha BSC'nin Genel Müdürü İngo Schiller ise ''Hertha BSC'nin Berlin şehrine olan bağı ile Berlin'de yaşayan çok sayıda Türk kökenli vatandaşın olması dünyanın en güzel tatil ülkeleri arasında sayılan Türkiye ile bu partnerliği eşsiz kılmaktadır'' ifadesini kullandı.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.