Türkiye’nin yeni otel rezervasyon sitesi açıldı...

Planladığınız seyahatlerde, en iyi fiyat garantisi hizmeti ile otel rezervasyonu imkânı sunan vacenza.com Türkiye’de hizmet vermeye başladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Türkiye’nin yeni otel rezervasyon sitesi açıldı...
vacenza.com  kullanıcıları, Türkiye genelinde yaklaşık 3,500 adet otel için en iyi fiyatlarla internet üzerinden rezervasyon yapmaktalar. Ayrıca, Dünya genelinde de 174 ülkede her bütçeye hitap eden yaklaşık 75,000 oteli, Türkçe olarak inceleyip, yine Türkçe olarak rezerve etme imkânına sahipler.

vacenza.com ’un sunduğu oteller arasında 5 yıldızlı zincir otellerden en fazla tercih edilen butik otellere kadar geniş bir yelpazede otel seçenekleri bulunmakta ve vacenza.com kullanıcıları, sunulan En iyi fiyat garantisi hizmeti ile favori otellerini her zaman en uygun fiyatlarla rezerve etmenin mutluluğunu yaşamaktalar.

Jamie Shuker, vacenza.com İdari Direktörü, yaptığı açıklamada “Sunduğumuz harika fiyatlarla, sitemizi Türkiye’de de açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Açılışımız sonrasında da, sitemiz kullanıcılarının, web sayfamızı sık sık ziyaret edeceğine inanıyorum çünkü daha şimdiden gelecek için hazırladığımız son derece cazip fırsatlar bulunmakta.” dedi.
vacenza.com, 1 milyondan fazla gezginin, seyahatlerinde güvenle tercih ettiği, uluslararası, Alpha International Accommodation Group’un bir parçasıdır.




Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.