Türk turizmin yol haritası Resort Kongresi'nde çizilecek

Dünya turizminin iki devi TUI ve Rewe liderleri 2012 mesajlarını Türkiye’den verecekler.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Türk turizmin yol haritası Resort Kongresi'nde çizilecek
Dünya turizminin iki dev şirketinin üst düzey yöneticileri, TUI Yönetim Kurulu Başkanı Michael Frenzel  ve Rewe CEO’su Sören Hartmann, 3 Aralık cumartesi günü Antalya’da yapılacak olan Resort Turizm Kongresi’ne katılacak. Türkiye-İtalya-İspanya Ülkelerinin Karşılaştırmalı İmaj ve Rekabet Üstünlükleri Raporu da ilk kez Resort Turizm Kongresi’nde açıklanacak.

Avrupa seyahat endüstrisi pazarının en büyük iki grubunun liderleri 2012 yılı mesajlarını Türkiye’den verecek. TUI Yönetim Kurulu Başkanı Michael Frenzel ile Rewe CEO’su Sören Hartmann, Resort Dergisi’nin düzenlediği, 3 Aralık Cumartesi günü Antalya’da Divan Talya Convention Center’de gerçekleşecek Turizm Kongresi’ne katılmak üzere Türkiye’ye geliyor. Ana Teması “Dünyada ve Türkiye’de Turizmde Yeni Dönem” olan kongre sektörü bir araya getirecek.

Alman Turizm Araştırmaları Merkezi’nin Türkiye-İtalya-İspanya ülkeleri için hazırladığı karşılaştırmalı rekabet üstünlükleri raporu da ilk kez bu kongrede açıklanacak. TUI, Avrupa pazarında yüzde 23 pay ile ilk sırada, Rewe de yüzde 18 pay ile ikinci sırada bulunuyor.
Tüm gün sürecek Turizm Kongresi’ne TUI Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Michale Frenzel ve Rewe Grubu CEO’su Sören Hartmann’ın yanı sıra pek çok uzman katılacak ve turizm ve finans, mobil seyahat hizmetleri, iç pazarın son durumu ve geleceği, turizmde mali mevzuat, kongre turizmi, havacılıkta gelinen son nokta ve turizm yatırımları açısından Türkiye gibi konular ele alınacak.

RESORT Turizm Kongresi Moderatörü Yusuf Hacısüleyman konuyla ilgili yaptığı açıklamada, TUI Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Michale Frenzel ve Rewe Grubu CEO’su Hartmann’ın katılacağını anımsatarak, “Dünya turizm hardeketinin iki devinin liderleri bu kongreye katılıyor. Bu Türkiye’nin turizmde geldiği düzeyin göstergesidir ” dedi.

Hacısüleyman, “Pazarın en büyük iki grubunun, herkesin haklı olarak merak ettiği sektöre ilişkin değerlendirmeleri burada yapacak ve 2012 yılına ilişkin beklentileri açıklayıp mesajlarını Türkiye’den verecek olması da ayrıca önemli olduğunu” söyledi.

Türkiye-İtalya-İspanya Ülkelerinin Karşılaştırmalı İmaj ve Rekabet Üstünlükleri Raporunun da ilk kez açıklanacağı kongreye Armin Vielhaber, Chris Mottershead, Coşkun Yurt, Mehmet Ersoy, Prof. Dr. Şükrü Kızılot, Bahattin Yücel, Çetin Osman Budak, Osman Ayık, Prof.Dr. İsmail Tufan, Mustafa Gürbüz, Ali Çalışkan ve  Prof. Dr. Akın Aksu da konuşmacı olarak katılacak.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.