Turizme küsmedik, yeni projemiz hazır

Umka Otelcilik Yönetim Kurulu Başkanı turizmci Kahraman Kara, "Turizme küsmedik. Aksine turizme güveniyoruz ve turizmin ülkemizin kalkınmasında önemli bir rol oynadığını biliyoruz ve bizler de ülke turizmine ufak da olsa bir katkı sağlayabilirsek mutlu oluyoruz" dedi.

26/07/2020 23:16
Turizme küsmedik, yeni projemiz hazır

Umka Group'un turizm yatırımlarına devam ettiğini söyleyen Kahraman Kara, "Antalya Alanya'da yaklaşık 400 yatak kapasiteli herşey dahil hizmet verdiğimiz bir otelimiz var. Ayrıca plaj ve ala carte restoran hizmeti verdiğimiz turizm tesislerimiz mevcut.

Artık farklılaşmak ve yeni projemiz de herşey dahil sisteminden uzaklaşmak istedik. İki senedir, farklı bir turizm ve tatil anlayışı için kişiye özel Exulisive hizmeti sunacağımız bir konsept üzerinde çalışıyorduk. Bu konseptin içine deluxe, butik ve bungalow otel tarzını harmanladık" dedi.

2020 yılının sonunda ilk kazmayı vuracağız

Tesisin yapımına 2020 sonunda başlayacaklarını belirten Kara, "2020 yılının sonunda ilk kazmayı vuracağız. 2021 sezonunun bahar aylarında bitirip hizmete açmayı planlıyoruz. Şuan ismini vermek istemediğimiz bir lokasyonda bu projeyi gerçeklestireceğiz. Tesisimizin bulunduğu yer özel bir lakosyon, kendine ait özel bir koyu var. Kendinizi denizin içinde gibi hissediyorsunuz.

Hem deniz kenarı, hem de orman içinde, güzel bir atmosferde konuklarımızı ağırlayacağız. Misafirler, hem standart odalarda, hem de villa tarzı tamamen ağaçtan yapılmış kendine ait özel havuzu ve jakuzisi bulunan Bungalov odalarda konaklama yapabilecekler" diye konuştu.

Tesisimizde sonsuzluk havuzu da bulunacak

Tesis hakkında bilgiler vermeye devam eden Kahraman Kara, sözlerini şöyle sürdürdü. "Tesisimizde ayrıca, denizle bütünleşmiş olan sonsuzluk havuzu da bulunacak. Bununla beraber, beach club da olacak. Konuklarımız ister özel araçlarıyla, ister diğer ulaşım araçlarıyla rahatça tesisimize gelebilecekler.

Ayrıca tesisimizin ufak da olsa marinası olacak. Misafirlerimiz tesisimize özel yat ve özel tekneleri ile de ulaşım sağlayabilecekler. Tamamen misafirin kendi isteğine göre özel yemek sunumu yapılabilecek." 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.