İstanbul Turizmden Sorumlu Vali Yardımcısı Hülya Kaya, Pendik Kaymakamı oldu

5 Mayıs 2019 tarihinden bu yana İstanbul Turizmden Sorumlu Vali Yardımcısı olarak görev yapan Hülya Kaya, Pendik Kaymakanlığı'na atandı.

14/07/2020 11:25
İstanbul Turizmden Sorumlu Vali Yardımcısı Hülya Kaya, Pendik Kaymakamı oldu

Daire başkanlığı, genel müdürlük, vali yardımcılığı ve kaymakamlıklara ilişkin, Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. 427 mülki idare amirinin görev yeri değişti.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında, ‘Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar’ başlığı ile yer alan kararnameye göre; İçişleri Bakanlığı bünyesindeki 427 mülki idare amirinin görev yerlerinin, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi.

İstanbul Turizmden Sorumlu Vali Yardımcısı Hülya Kaya da atananlar arasında

Buna göre, Bakanlık merkezinde görevli 20 mülki idare amirinin görev yeri değiştirilirken 5 kaymakam ve 3 vali yardımcısı merkez teşkilatında değişik görevlere getirildi. Bakanlığın merkez teşkilatında görev yapan 5 mülki idare amirinin ise vali yardımcılığı ve kaymakamlığa atamaları yapıldı.

Kararname ile geçen dönemde de yapılan uygulama ile vali yardımcılarının kaymakamlık görevine atanmalarına devam edildi. Kaymakamlığa atanan vali yardımcılarından biri de, İstanbul Turizmden Sorumlu Vali Yardımcısı Hülya Kaya oldu.  5 Mayıs 2019 tarihinden bu yana İstanbul Turizmden Sorumlu Vali Yardımcısı olarak görev yapan Kaya, Pendik Kaymakanlığı'na atandı. 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.