Turizmde yeni rekorlar bekliyoruz

Sektördeki hareketlenmenin arttığını ve beklentilerin üstünde talep aldıklarını açıklayan Mivara Luxury Bodrum Genel Müdürü Mete Üsküdarlı, Bodrum’da bu yaz yeni bir rekor beklediklerini söyledi.

15/08/2022 12:00
Turizmde yeni rekorlar bekliyoruz

Mivara Luxury Bodrum Genel Müdürü Mete Üsküdarlı, 2022 yaz turizm değerlendirmesinde bulundu. Sezonu Nisan’da açtıklarını, bayram döneminde 100 doluluk oranına ulaştıklarını ve Ağustos’un da iyi geçtiğini söyleyen Mete Üsküdarlı, Ekim için de rezervasyonların devam ettiğini belirti.

“Pazarın çeşitlenmesiyle 2019 rakamlarına ulaştık”

Üsküdarlı, “Bodrum’a her coğrafyadan yoğun bir talep var. Misafirlerimizin 80’ini yabancılar oluşturuyor. Yabancı misafirimizin yüzde 60'ı Ruslar. Bunun yanında Pazar çeşitliliğindeki artışı net bir şekilde gözlemliyoruz. Hem Avrupa’dan hem Orta Doğu’dan yoğun talep alıyoruz” açıklamasında bulundu ve şöyle dedi:

“Turizm gelirlerinde 2019 rekor bir yıldı. Mivara’da 2019 yılı rakamlarımıza ulaştık ve yeni bir rekor bekliyoruz. Seneye de rezervasyonlar olumlu olacak gibi gözüküyor. Seneye bu rakamların katlanarak artacağı görüşündeyim.”

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.