Turizmde sevindiren haber...

Antalya Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, bu yılın 2 aylık döneminde Antalya'ya hava yoluyla 311 bin 995 turist geldiğini belirterek, “Ocak ve şubat ayında Antalya'ya gelen turist sayısı, tüm zamanların en yüksek rakamına ulaştı” dedi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Turizmde sevindiren haber...
İbrahim Acar, yaptığı açıklamada, Antalya Havalimanı Dış Hatlar Terminalinden 26, 27 ve 28 Şubatta 25 bin 253 turistin giriş yaptığını, geçen ay Antalya'ya gelen turist sayısının 171 bin 976 olduğunu, yıl başından bu yana geçen 2 aylık dönemde Antalya'ya gelen turist sayısının 311 bin 995'e ulaştığını söyledi.
“Ocak ve Şubat ayında Antalya'ya gelen turist sayısı, tüm zamanların en yüksek rakamına ulaştı” diyen Acar, şöyle konuştu:

“Geçen yılın ilk 2 aylık döneminde Antalya'ya hava yoluyla 253 bin 788 turist gelmişti. Amacımız kış sezonunda düşük olan turizm sezonunu güçlendirmekti.

Özellikle kasım ve aralık ile ocak ve şubat ayları için Kültür ve Turizm Bakanlığının yaptığı tanıtım çalışmaları meyvelerini vermeye başladı. 2010 yılı turizm açısından oldukça iyi geçecek.”

Acar, bu ay yapılacak, Avrupa'nın en büyük turizm fuarları arasında yer alan Berlin Fuarı ile Moskova ve Kiev fuarlarında tanıtım çalışmalarının sürdürüleceğini sözlerine ekledi.(shf)

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.