Turizmciler, EMITT Turizm Fuarı’nda buluşacak

Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı – EMITT, 6-9 Şubat 2024 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını yarın açıyor. Fuarda Balkanlar, Orta Doğu ve Orta Asya başta olmak üzere 300’den fazla satın almacı ve Almanya, Bulgaristan, Brezilya, Mısır, İran, Japonya, Kuzey Kıbrıs, Venezuela gibi birçok ülkeden katılımcı firmayı ağırlayacak.

05/02/2024 11:45
Turizmciler, EMITT Turizm Fuarı’nda buluşacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin (TTYD) iş ortaklığında düzenlenen 27. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Balkanlar, Orta Doğu ve Orta Asya başta olmak üzere 300’den fazla satın almacı ve Almanya, Bulgaristan, Brezilya, Mısır, İran, Japonya, Kuzey Kıbrıs, Venezuela gibi birçok ülkeden katılımcı firmayı ağırlayacak.

Her yıl ülke pavilyonları, tatil destinasyonları, oteller, turist merkezleri, tur operatörleri ve acentelerin katıldığı EMITT, turizm sektörünün tüm ulusal ve uluslararası paydaşlarına sürdürülebilir iş birlikleri oluşturacakları bilgi ve ilham dolu içerikleriyle dopdolu bir etkinlik programı sunmaya hazırlanıyor.

Sektörü etkileyen en büyük buluşma noktalarından EMITT İş Geliştirme Etkinlikleri bu yıl da Konferans Sahnesi Oturumları ile dikkat çeken konuları sektör liderleri, 70’i aşkın uzman isim ve 30 farklı önder kurum iş birliği ile mercek altına alacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.