Turizmciler EMITT’te buluşmaya hazırlanıyor

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan EMITT, 9-12 Şubat 2022 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde dünya turizm profesyonellerini ve tatil tüketicilerini 25’inci kez ağırlamak için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

07/01/2022 13:49
Turizmciler EMITT’te buluşmaya hazırlanıyor

Düzenlediği fuarlar ile her yıl binlerce yabancı yatırımcıyı yerli iş ortakları ile bir araya getiren Hyve Group, 9 – 12 Şubat 2022 tarihleri arasında turizm profesyonelleri ile tatil tüketicilerini 25’inci kez EMITT Fuarı’nda ağırlayacak. 25. EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, bu yıl T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin (TTYD) iş ortaklığında düzenleniyor. 

EMITT, ülke tanıtımına, turizm sektörünün gelişmesine ve ivme kazanmasına fayda sağlarken ülkemizde tatil anlayışının, erken rezervasyon avantajlarının benimsenmesinde de etkin rol oynuyor. Hem katılımcılar hem de tüketiciler için sektörel bir okul niteliği taşıyan EMITT bu sene de tüm katılımcılar için değer yaratacak, birbirinden faydalı içerik ve iş birlikleri ile sektöre öncülük edecek.

EMITT’in sadece Türk turizm sektörünün değil, dünya turizm sektörünün de en büyük buluşma noktalarından birisi olduğuna dikkat çeken EMITT Fuar Direktörü Hacer Aydın, “Katılımcı olarak fuarımızda yer alacak ülkeler bu yıl da renkli etkinlikler ile ülkelerini tanıtmaya çalışacak. EMITT Türkiye’nin tüm bölgelerinin kültürel zenginliklerinin de tanıtıldığı bir platform. Biz de kendi yörelerimize özgü etkinliklerle ülkemizin tüm bölgelerini Dünya’ya bir kez daha tanıtacağız” dedi.  


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.