Turizmciler Belgrad’ta buluşuyor

12 Aralık 2019’da 5 salonda 4500 kişi ile düzenlenen İstanbul zirvesi sonrasında 2020 yılının etkinlikleri belli oluyor. Uzakrota, 2017 yılı Ekim ayında Belgrad’da düzenlenen zirve sonrasında Atina ve Londra’da etkinlikler gerçekleştirmişti. Aradan geçen 2,5 yıl sonrasında tekrar Belgrad’da gerçekleşecek etkinliğin konuşmacıları ve programı belli oluyor.

29/02/2020 14:15
Turizmciler Belgrad’ta buluşuyor

10 Mart’ta Belgrad’ın en yeni ve en keyifli otellerinden Mona Plaza Belgrade‘de 600 kişinin katılımı ile gerçekleşecek etkinlikte  “Online Platformların Bugünü ve Geleceği”, “Gelişmekte Olan Piyasaların Gücü ve Online Platformlar ”, “Geleceğin Gezgin Grupları ve Pazarlama Stratejileri”, “Ödeme Platformlarının Son Kullanıcıya Etkisi” ve “Dün, Bugün ve Yarın; Müşterin Tatil Tercihleri” gibi birçok konunun ele alınacağı organizasyon Tourist Organization of Belgrade desteği ile gerçekleşecek. 

Konu hakkında konuşan Belgrade Turizm Ofisi Direktörü Miodrad Popovic, “Uzakrota, bu yıl kentimizde gerçekleşecek en önemli turizm etkinliği olacak. Sektörümüzde sürekli değişen pazarlar ve araçlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olarak yeni işbirlikleri kurmayı amaçlıyoruz.” şeklinde konuştu.

Uzakrota Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Erdoğan ise “Balkanlar ve Belgrad çok uzun süredir radarımızdaydı ve ilk yurtdışı etkinliğimizi de 2017 yılında yine Belgrad’da gerçekleştirmiştik. O günden beridir Sırp makamlar ile oldukça yakın çalışmalar gerçekleştiriyor ve Balkanlardaki turizmi geliştirmek için bölgedeki üst düzeyleri İstanbul etkinliğimizde ağırlıyorduk. Yeniden Belgrad olacak olmak bizleri oldukça mutlu ediyor.” olarak belirtti.

Etkinlikte Türkiye’nin Turizm ve Sağlık Eski Bakanı Bülent Akarcalı, Türkiye’nin Sırbistan Büyükelçisi Tanju Bilgiç, Tourist Organization of Belgrade Direktörü Miodrag Popovic, Air Serbia Genel Müdür Yardımcısı Jiri Marek, Meetings.com CEO’su Bas Lemmens, stglobe CEO’su Mary Papathanasiou, Cleartrip Kıdemli İş Geliştirme Müdürü Amit Taneja, Wego Kıdemli Müdürü Katerina Wolters, Escalabeds Avrupa Satış Müdürü Sofia Matas, wbe.travel CEO’su George Dumitru, Travelabs Kurucusu Valentin Dombrovsky, Escalabeds Avrupa Satış Müdürü Sofia Matas, Balkan Vibe Kurucusu Edin Saracevic, Wirecard Turkey Kıdemli İş Geliştirme Müdürü Candaş İlkan, Travelzone CEO’su Barış Öztürk, SkyHub Turkey Ürün Müdürü Orhan Durmuş, PCS Tur CEO’su Cemal Benli, DMC Balkans Kurucusu Filip Stefanoski, Rent’n Connect CEO’su Özgür Gen, Princess Cruise ve Ama Waterways Bölge Direktörü Tolgar Bıyıklı, 12Go.Asia Avrupa ve Pasifik Direktörü Elena Kozmenko, Road.Travel Kurucusu Nikita Dedik, Ferryhopper CEO’su Christos Spatharakis ve Progo CEO’su Kerem Çoban ile 10 Mart’ta Belgrad’da olacağız.ile birlikte 30 üst düzey konuşmacı yer alacak.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.