Turizmci Çetinbaş’tan Şiir Kitabı

Uzun yıllar boyunca birçok ulusal ve uluslararası acentalarda, tur operatörlerinde ve otellerde üst düzey yöneticilik yapan Anıl Çetinbaş “Onlar İçin Kendime Yazdığım Şiirler” isimli ilk kitabını yayımladı.

22/12/2021 10:27
Turizmci Çetinbaş’tan Şiir Kitabı

Anıl Çetinbaş  kitabı ile ilgili olarak şu sözleri paylaştı: "Kayda değer 18 yılı aralıksız Antalya’da geçen 25 yıllık profesyonel iş hayatım boyunca, yaratıcı, yetenekli, dinamik ve girişimci yönetim stratejileri ile multi-milyon dolarlık sözleşmeleri ve yatırımları başarılı bir şekilde yönlendirip, büyümeyi destekleyerek, son derece rekabetçi pazarlarda başarılı çalışmalarımı sürdürdüm.

Bu yoğun iş temposu içerisinde yaşadıklarımdan esinlenerek duygularımı döktüğüm toplam 101 şiirimin bulunduğu “Onlar İçin Kendime Yazdığım Şiirler” isimli şiir kitabım 2021 yılında Platanus Publishing’den çıktı. Yıllardır biriktirdiğim, kendim için birbirinden değerli şiirlerimi herkesin beğenisine sunuyorum. Umarım okuyanların kalplerine şiirlerimle dokunabilirim.”

Marmara Üniversitesi, Çevre Mühendisliğinde okuyan bir kız çocuğu babası olan Anıl Çetinbaş, bekâr olup, halen Henna Hotel İstanbul’da otel müdürü olarak çalışmaya devam etmektedir.

117 sayfadan oluşan “Onlar İçin Kendime Yazdığım Şiirler” isimli şiir kitap bir çok popüler online kitap sitesinde satışa çıktı.

Kitabın Önsözü;

Hepimiz darmadağın olmuş hayallerimizin yüküyle yol alıyoruz.

Kimi dile getiriyor, kimi dilsiz olmuş geziniyor ruhsuz.

Çocukken, kimse “büyümeyin” diye bir tavsiyede bulunmadı.

Bilseydim böyle olacağını,

Cebimden hiç çıkarmazdım misketlerimi, topaçlarımı.

Yağmur altında kollarını gökyüzüne açan biri değildim ama saçak altında da durmamıştım.

Sağanak yağmurda değen bir kaç damla gibiydi hayat yolunda yaşadıklarım.

Oysa ben sırılsıklam ıslanmayı delicesine umardım 

İçinizden güleceksiniz, bazen aynı benim gibi düşünmüş diyeceksiniz.

Sırt kaşıyıcısı ile göbeğinizi kaşırken -yok aq- diye söveceksiniz.

Ancak ayakkabılarımı giyip, geçtiğim yollardan geçerseniz,

İşte o zaman gerçeği görebileceksiniz.

Şiir seven adam; çay içer, hayvan besler, kadını adam gibi sever.

Şiir seven adam; insan olur, vicdanlı olur, dürüst olur, doğayı, çocuğu, kadını, kul hakkını korur.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.