Turizm yönetim sisteminde rekabet: Selepro

Turizm sektöründe üst düzey misafir memnuniyeti, çalışan mutluluğu ve hizmet verimliliği hedefli İnsan Kaynakları danışmanlık firması Selepro faaliyetlerine başladı. Selepro, firma çalışanlarının nitelik ve niceliklerinin misafirlerinin beklentilerine uygun olarak, yani arz ve talep dengesi üzerine planlanmasını hedefliyor.

13/06/2023 12:54
Turizm yönetim sisteminde rekabet: Selepro

Selepro’nun kurucu Çağatay Erdoğan yaptığı açıklamada, Selepro’nun Turizm ve Otelcilik sektörünün İnsan Kaynakları çözümlerine odaklanmış bir yönetim danışmanlık firması olduğunu belirtti. Bu sektörde faaliyet gösteren firma çalışanlarının mutluluğu, takım uyumu ve verimini artırma yolunda özgün ve bütüncül çözümler sunduğunu belirten Erdoğan, bu yöntem ile firmaların; üst düzey misafir memnuniyeti, kurumsal itibar, bütçe ve karlılık hedeflerine ulaşmasına katkıda bulunduğunu dile getirdi.

Selepro’nun danışmanlık konsepti hakkında da bilgi veren Erdoğan, “Turizm ve Otelcilik sektöründe sunulan hizmetlerin çoğu fiziksel bir yapıda değildir. Firmaların başarısı performans, çalışan ve misafir memnuniyeti gibi faktörlerle ölçülmektedir. Ancak ölçülemeyen performans ve sağlanamayan memnuniyet, hizmetlerin yeniden satılamaması anlamına gelmektedir. Bu durum, hedeflenen otel oda doluluğu ve fiyatlara ulaşılamaması ve ekstra hizmetlerin satılamaması anlamına gelir. Firmaların misafir talebini karşılayarak hedef bütçesine ulaşması ise, hizmet üretiminde bulunan takım üyelerinin yetenek, kapasite ve yeterli performansa sahip olmaları ile sağlanır. Eğer bu durum sağlanamazsa, misafir memnuniyetsizliği ve gelir kaybı oluşabilir.

Selepro yönetim danışmanlığı firması olarak, firma çalışanlarının nitelik ve niceliklerinin misafirlerinin beklentilerine uygun olarak, yani arz ve talep dengesi üzerine planlanmasını hedefliyor, bu sayede firma ve misafirlerinin ihtiyaçlarına daha iyi yanıt vererek, misafir beklenti ve firma hedeflerine ulaşmalarına yardımcı oluyoruz” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.