Turizm sektörünün nabzı Emitt Turizm Fuarı'nda atacak

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında yer alan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 31 Ocak–3 Şubat 2019 tarihlerinde dünya turizm profesyonellerini ve tatil tüketicilerini 23’üncü kez İstanbul’da bir araya getirmeye hazırlanıyor.

25/09/2018 11:03
Turizm sektörünün nabzı Emitt Turizm Fuarı'nda atacak

2018’de katılımcı bazında %55 büyüme kaydeden EMITT, tırmanışa geçen turizm sektöründe ülke ekonomisine deciddi bir katkı sağlamaya devam ediyor. Türkiye’nin yabancı turistler için yeniden bir marka destinasyonuhaline geldiğinisöyleyen ITE Turkey Turizm & Seyahat & Moda Grup Direktörü Hacer Aydın; “Turizm gelirleri yılın ilk yarısında yüzde 31 oranında artış göstererek 11,5 milyar dolara ulaştı.

Özellikle yabancı turistlerden elde edilen gelir bazında yüzde 36,9’luk yani 9,28 milyar dolarlık ciddi bir yükseliş bulunuyor. Diğer bir ifadeyle yılın ilk yarısında turizm gelirlerimizin yüzde 80’inden fazlası yabancı turistin gelmesinden elde edildi” dedi.

31 Ocak – 3 Şubat 2018 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde

Türkiye’nin lider sektörlerinde lider fuarlar düzenleyen ITE Turkey bünyesinde yer alan EUF – E Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı – EMITT; 31 Ocak – 3 Şubat 2018 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Rekor seviyede yabancıziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanan EMITT - Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı tüm katılımcılar için değer yaratan, birbirinden faydalı içerik ve iş birlikleri ile sektöre yön vermeyi sürdürüyor. Her sene Travel Shop Turkeyişbirliği ile gerçekleşenhostedbuyer (davetli tur operatörü) programında bu yıl Asya, Avrupa, Uzakdoğu ve Latin Amerika kıtaları dahil 100’den fazla ülkeden 900’e yakındavetli tur operatörü ağırlanacak.

Dünyanın dört bir yanından katılım var

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda, KOSGEB desteğiyle birlikte Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin (TYD) iş ortaklığında düzenlenen fuara dünyanın dört bir tarafından katılım hızla devam ediyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.