Turizm sektörü Mehmet Ersoy’un arkasında durmalı

Mehmet Ersoy’un Kültür ve Turizm Bakanı olarak atanması sektörümüz için çok sevindiricidir.

Hüseyin Baraner Hüseyin Baraner 10/07/2018 11:23
Turizm sektörü Mehmet Ersoy’un arkasında durmalı

Ben AK Partinin kazanması halinde Mehmet Ersoy’un bakan olacağını zaten 1 aydır bildiğim için İspanya Kanarya Adaları Turizm Bakanı ile kendisini Kemer’de biraraya getirmiştim.

Şimdi bize düşen görev şudur:

Madem 40 yıldır sektörden biri atansın diye söyleyip duruyorduk, o zaman tüm sektör olarak Mehmet Ersoy’un arkasında durmalıyız.

Sektörün gücünü yeni sistemde hem yeni kabineye, hemde tüm yeni kurulan kurum ve yapılara ilk günden itibaren hissettirmeliyiz .

Sektörümüzden Turizm Bakanı atanması ülkemizde gelenek haline gelmelidir.

Mehmet Ersoy’u 1986 yılında Bodrum’da tanımıştım, çalışkan ve vizyoner olduğunu zaten yarattığı ETS ve Maxxroyal markalarında görebilirsiniz .

Düzenlediğim bazı önemli etkinliklere kendisini konuşmacı olarak bir özel sebebten dolayı hep davet etmişimdir:

Müşteri sayısı ile değil, kalite ve fiyat ile büyüme stratejisini Türkiye’de bizzat uygulayan en etkin kişi olmasıdır; Her yıl mevcut otellerinde oda sayısını diğerleri gibi çoğaltacağına tam tersi bir şekilde azaltması: Sektörümüzdeki en zor denilen yolu ve stratejiyi seçerek eşsiz yüksek hizmeti en tepe müşteriye sunarak en yüksek fiyata rağmen otellerini doldurması ve yüzbinlerce, milyonlarca yerli ve uluslararası müşterilerini  memnun ve müdavim kılma çabalarını herzaman takdir etmiş ve desteklemişimdir.

Kendisine başarılar dilerim.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.