Turizm profesyonelleri, 2 Mart'ta Ege Üniversitesi'nde buluşacak...

Ege Üniversitesi 2 Mart Salı günü, turizm profosyonellerini ağırlıyor. 'Turizme Yön verenler' konferanslarının ilki, 2 Mart 2010 tarihinde Ege Üniversitesi'nde düzenlenecek. Konferans ile Türk turizmi ve ekonomik krizin sektöre etkileri, büyüteç altına alınacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Turizm profesyonelleri, 2 Mart'ta Ege Üniversitesi'nde buluşacak...

Sektörün önemli simalarından Time Turkey Genel Yayın Yönetmeni ve Profosyonel Otel yönetici Sn; Recep Arısoy, Değerli Turizmci Retur Genel Müdürü Sn; İskender Çayla, Turizme Dair Programının yapımcısı ve sunucusu Değerli Turizmci Hüseyin Hakkı Kahveci,Haber Turizm Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Deneyimli Otel Yöneticisi Turgay Genç, konferansa konuşmacı olarak katılacaklar.

 

Birbirinden Değerli Sektör Profosyonelleri ve Türkiye Turizmine yön veren önemli isimler konferansa konuşmacı olarak katılacakları, sektörün önemli isimlerinin " Sahne senin Türkiye " sloganı ile başlattığı Konferanslar zincirin de ilk konferans Ege Üniversitesi'nde düzenleniyor.

 -Türkiye`nin en büyük sorunlarından birisi olan tanıtım ve imaj sorunları, izlenecek  tanıtım stratejileri ve alternatif turizm hareketlerinin desteklenmesi ve Türkiye turizmine getirileri,

 - Turizmde istihdam sorunu, personellerin kariyerinde izlemesi gereken metodlar ve öneriler?

- Herşey Dahil Sisteminin Türkiye turizmine etkileri, bu sisteme alternatif öneriler?

 

- Oteller de profesyonel kadroların oluşturulması ve Geçlerin Sektörde istihdamının sağlanması.

 

-Ekonomik krizin Turizm sektörü üzerine etkisi ve turizm Sektörünün tepkimeleri,

 

Konuları panelin ana konularını oluşturacak.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.