Turizm Karikatürleri Ödülleri EMITT’te Sahiplerini Bulacak...

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği, Anadolu Üniversitesi Karikatür Sanatını Araştırma ve Uygulama Merkezi, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi ile Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği’nin (TUYED) işbirliğinde ikincisi düzenlenen Uluslararası Turizm Karikaturleri Yarışması'nın ödülleri EMITT Fuarı’nda sahiplerine veriliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Turizm Karikatürleri Ödülleri EMITT’te Sahiplerini Bulacak...
Jüri, bu yılki yarışmaya 42 ülkeden 185 karikatür sanatcısının yolladığı 404 çalışmayı değerlendirdikten sonra, Türkiye’den Mehmet KAHRAMAN’ın eserini birinci, Ukrayna’dan Aleksiy KUSTOVSKY’i ikinci ve İngiltere’den Ross THOMSON’u üçüncü olarak belirledi.  



Prof. Atila OZER, Doc. Dr. Nazmi KOZAK, Bayram HACIZADE (Azerbaycan), Hüseyin ÇAKMAK (Kıbrıs), Yoshiaki YOKOTA (Japonya), Eray ÖZBEK, Nezih DANYAL, Bülent ÇELIK, Fehmi KÖFTEOĞLU ve Osman Nihat AYDOĞAN’dan oluşan seçici kurul, Ayrıca  İran’dan Kambiz DERAMBAKHSH, Avusturya’dan Gerhard GEPP, Bulgaristan’dan Stefan DESPODOV, İran’danShahram REZAEI, Türkiye’den İ. Serdar SAYAR’ın eserlerini mansiyona layık gördü.

Dereceye girenlere ödülleri 10 Şubat 2011 Perşembe günü, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da katılacağı EMITT Fuarı’nın 8’nci salonunda bulunan Anadolu Üniversitesi standında sahiplerine verilecek.



Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.