Turizm fakültesi dekanları Kıbrıs'ta toplanacak

İlki Eskişehir’de gerçekleştirilen Turizm Fakülteleri Dekanlar Konseyi (TURDEK) Toplantısı'nın planlanan 2'nci toplantısı, 11 – 12 Ekim 2019 tarihinde Doğu Akdeniz Üniversitesi Senato Odası'nda yapılacak.

10/10/2019 20:30
Turizm fakültesi dekanları Kıbrıs'ta toplanacak

İlki 14.12.2018 tarihinde Eskişehir’de gerçekleştirilen Turizm Fakülteleri Dekanlar Konseyi (TURDEK) Toplantısı'nın İzmir’deki ilk buluşmasında alınan karar gereği; planlanan 2'nci toplantısı, 11 – 12 Ekim 2019 Tarihinde Doğu Akdeniz Üniversitesi Senato Odası'nda yapılacak.

2'nci Turizm Fakülteleri Dekanlar Konseyi (TURDEK) Toplantısının ev sahipliğini Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörü; Prof. Dr. Necdet OSAM başkanlığında ve Turizm Fakültesi Dekanı; Prof. Dr. Hasan Kılıç ile Dekan Yardımcısı; Doç. Dr. Ali Öztüren üstlendiler.

İlk toplatı İzmir'de yapılmıştı

2018 yılında kuruluşunun ardından ilk toplantısı İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atilla Akbaba başkanlığında İzmir’de gerçekleştirilen toplantıya Turizm Fakülteleri Dekanları ile Fakültelerden gelen temsilciler katılmıştı.

Aynı zamanda; Turizm Fakültesi Dekanları Konseyi’nin kurucu başkanı da olan; İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atilla Akbaba, İzmir’de yapılan toplantımızdaki almış olduğumuz kararların hayatı geçirilmesi, çağın ve gelişmelerin gerektirdiği şekilde yeni alınacak kararların gündeme getirileceği bir toplantı olacağını belirtti.

Doğu Akdeniz Üniversitesinin ev sahipliğinde Kıbrıs’ta gerçekleştirilecek

Akbaba, turizm fakültelerinin katılımı ile vücut bulan yeni oluşumun temsil, iletişim ve eşgüdüm noktasında yaşamsal öneme haiz olduğunu ve konseyde görev almaktan gurur duyduğumu daha önce de ifade etmiştim.

Doğu Akdeniz Üniversitesinin ev sahipliğinde Kıbrıs’ta gerçekleştirilecek olan toplantımızın da toplantımıza iştirak eden meslektaşlarımızın da ileriye dönük alacağımız kararlar da imza atacaklarına gönülden inanarak, katılıcıların tamamına şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. Dedi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.